reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2019

Martoosia ja w poprzedniej ciąży miałam okropne bóle brzucha, bywały dni że 3 nospy to było mało. Gin. Pozwolił 4 nospy i do tego magnez.
Marzycielko, mam koleżankę, która będąc w 14tc dowiedziała się że dziecko ma prawdopodobnie zd. Potwierdzala badaniem nifty. Byla zdecydowana usunąć, ale było już za późno. Dopiero po porodzie pokochała dziecko A teraz nie wyobraża sobie życia bez niego i wstydzi się za swoje myśli.
Letni, ja tez miałam problem z toxo i robiłam awidnosc która niczego nie wniosła bo wynik był na granicy. Robiłam wtedy badanie aktywnosci dna wirusa pcr.

Dzięki kochana . Zobaczymy co wyjdzie
Ile czekałaś na wynik awidnosci? Ja urodziłam chore dziecko ..... nie żałuje mimo ze od nas odeszła

reklama
Dziewczyny, znów potrzebuje Waszej pomocy. Głowa od zatok tak mnie boli, że już nawet spać nie mogę... Czuję, że mi zaraz cząstkę od przodu rozerwie... Co mogę wziąć? Paracetamol? Ibuprom?
Masz inhalator ? Jak nie to zakup nawet przyda ci się później czy dla siebie czy dla dziecka. Wkraplaj sol fizjologiczna. Możesz dodać z 2 kropelki amolu. Powinno rozluźnić trochę.

Cześć dziewczyny, ja wczoraj padam z Małą po 21. Dzisiaj od rana mega jest mi niedobrze. Chodzę z kąta w kąt i nie mogę sobie jakoś miejsca znaleźć.
A jak Wasze imprezy?[emoji3526]

Odpiszę ogólnie [emoji14] po Sylwestrze bardzo fajnie od Trelle Morelle tak mi bąbelki do głowy uderzały, że uhuhu [emoji23] a tak na poważnie wiecie jak jest brzdąc pod sercem to impreza bezalkoholowa to żaden wyczyn :) cieszę się, że dziś 1 stycznia i do 3 coraz mniej czasu i coraz większy stres, jutro do pracy i będą dzwonili z przychodni z informacją, na którą godzinę wizyta ;) ja cały czas lecę z wagą w dół wydaje mi się, że może to być niestety ta nieszczęsna tarczyca, a wyników brak wkurzyłam się na to laboratorium :( Ale oby tylko z brzdącem było dobrze i nic więcej do szczęścia nie potrzebuje :)

Ja wczoraj taki wieczór miałam płaczliwy. Bałam się że ten ból jak na @ i kłucie w podbrzuszu to nie dość dobry znak :(
Dziś na szczęście ciut lepiej. Nic nie boli na szczęście. Jutro dzwonię się umawiać na wizytę [emoji1316]

My balowalismy do 2. Porozwoziłam wszystkich do domu. A brzuch mi tak wywaliło, że wyglądałam jakbym była już w 4 miesiącu [emoji44] na szczęście po nocy wszystko wróciło do normy [emoji4]

Ostatnia edycja:
Ja wczoraj taki wieczór miałam płaczliwy. Bałam się że ten ból jak na @ i kłucie w podbrzuszu to nie dość dobry znak :(
Dziś na szczęście ciut lepiej. Nic nie boli na szczęście. Jutro dzwonię się umawiać na wizytę [emoji1316]
Niestety stres jest też mnie czasem poboli brzuch jak na @ ale bardzo delikatnie i chwilowo więc mam nadzieję, że to normalne :) brałaś Nospe?

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi co mam zrobić? Byłam u lekarza w niedzielę. Zdecydowaliśmy się jednak na zmianę lekarza, bo ten "nowy" jest ordynatorem w szpitalu i na pewno będzie łatwiej z porodem i późniejszym pobytem w szpitalu. No i badania tez będę miała za free. I teraz moje pytanie. Jak się umówię do tego nowego to mówić mu, że już byłam u lekarza (ten pierwszy to jego kolega), czy nic nie wspominać i udać, że jestem pierwszy raz??[emoji848]

Do góry