Dziewcyzny beta 3886.87 a na USG nie widać nic. Druga bete dopiero w poniedziałek. Co myślicie? Lekarz zmartwił że pozamaciczna skoro jej nie widac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
może faktycznie przejdź się do innego lekarza ?Dziewcyzny beta 3886.87 a na USG nie widać nic. Druga bete dopiero w poniedziałek. Co myślicie? Lekarz zmartwił że pozamaciczna skoro jej nie widac
Dziewcyzny beta 3886.87 a na USG nie widać nic. Druga bete dopiero w poniedziałek. Co myślicie? Lekarz zmartwił że pozamaciczna skoro jej nie widac
Super, zamierzasz karmić do końca? Też mam podobne odczucia, chociaż jakoś walczę z sennościa.Tak karmię chociaż coraz ciężej wstaje mi się w nocy. Ogólnie to przy tej ciąży jestem bardziej ospala i cały czas mnie mdli ...
Przypadkiem zauwazylam Twój wpis i weszłam zainteresowana żeby Ci pogratulować @Zuz.a ściskam Cię babo i życzę silnej, zdrowej fasolki.[emoji847][emoji123]trzymaj się cieplutko ze swoimi malątkami, jednym juz przy Tobie,a drugim tuż pod serduszkiem[emoji7]Tak, wszystko w normie, 293 jest, tyle że pewnie niewiele jeszcze będzie widać, ale chciałam przed okresem świateczno-noworocznym coś już wiedzieć
Jakoś w pierwszej ciąży się człowiek mniej stresował, bo o wielu rzeczach nie miał pojęcia.
Dziękuję bardzo [emoji8] [emoji8] tak myślałam że zauważysz, jeszcze się nie ujawnia bardzo bo to sam początek. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.Przypadkiem zauwazylam Twój wpis i weszłam zainteresowana żeby Ci pogratulować @Zuz.a ściskam Cię babo i życzę silnej, zdrowej fasolki.[emoji847][emoji123]trzymaj się cieplutko ze swoimi malątkami, jednym juz przy Tobie,a drugim tuż pod serduszkiem[emoji7]
...a co ma być źle jak wiadomo, że będzie dobrze. Super[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]Dziękuję bardzo [emoji8] [emoji8] tak myślałam że zauważysz, jeszcze się nie ujawnia bardzo bo to sam początek. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.
Super! Bardzo chętnie, mój mąż o czyms takim właśnie myślał...a co ma być źle jak wiadomo, że będzie dobrze. Super[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Rodzeństwo ważna sprawa[emoji4]
Widziałam ostatnio takie fajne kartki niby z życzeniami świątecznymi, a w środku był taki fajny, rymowany tekst informujący dziadków, że będą mieli wnuka. Jak znajdę to Ci podeślę może jak będziesz chciała to zaskoczysz dziakow na Mikołaja.