reklama
W domu zawsze lepiej :-)Wyszłam trochę warunkowo, doktor uznała, że w domu mam większe szanse szybciej dojść do siebie. Zobaczyłam swoje winiki wczoraj na wypisie i no... Cóż... Hemoglobiny spadła o połowę po porodzie i nawet po przetaczaniu jest mocno poniżej normy :/
A jak Wasza waga po porodzie? Ja dzisiaj w 5 dobie ważę kilogram mniej niż przed ciążą.
Miałyście w odchodach takie ciemne skrzepy? Coś mi takiego wyleciało. Wogóle ja chyba dość mocno krwawie, ale tak ponoć może być.
Ja 9 dzień po porodzie i 6kg mniej od porodu ;-) i powooli dalej spada..
Tak mówiłam co to ja nie zjem po porodzie bo przecież z tą cukrzycą nic nie mogłam...
Tjaaa... w ogóle jedzenie mogłoby nie istnieć... na nic nie mam ochoty tak właściwie... a jak zjem, to mi zazwyczaj niedobrze...
Milmo
Fanka BB :)
Mam to samo! Na dodatek mam straszne problemy z brzuchem, ciągle mi się przelewa, jakieś biegunki itd Mogłabym nie jeść wcale...W domu zawsze lepiej :-)
Tak mówiłam co to ja nie zjem po porodzie bo przecież z tą cukrzycą nic nie mogłam...
Tjaaa... w ogóle jedzenie mogłoby nie istnieć... na nic nie mam ochoty tak właściwie... a jak zjem, to mi zazwyczaj niedobrze...
Biegunki na szczescie nie mam...Mam to samo! Na dodatek mam straszne problemy z brzuchem, ciągle mi się przelewa, jakieś biegunki itd Mogłabym nie jeść wcale...
Pij duuuużo wody!
Najgorzej jak przysnę w ciągu dnia... wtedy jak się obudzę to się czuję w żołądku jak na kacu... tak mi tam jeździ...
Uczucie ssącego głodu jest mi milsze niż uczucie sytości...
No ale to pewnie też hormony czy coś i pewnie niedługo minie :-)
EJ! A TAK W OGÓLE TO JESTEŚMY MAMAMI
Milmo
To ciągle dziwne uczucieBiegunki na szczescie nie mam...
Pij duuuużo wody!
Najgorzej jak przysnę w ciągu dnia... wtedy jak się obudzę to się czuję w żołądku jak na kacu... tak mi tam jeździ...
Uczucie ssącego głodu jest mi milsze niż uczucie sytości...
No ale to pewnie też hormony czy coś i pewnie niedługo minie :-)
Pierwsze dni też tak miałam że mogłabym nie jeść. Brak odczucia głodu i problemy jelitowe, wszystko mnie bolało. A później jak się zmusiłam i zaczęłam jeść tłumacząc sobie że muszę żeby mieć pokarm to było coraz lepiej i od tamtej pory zjadłabym wszystko w każdej ilości Jestem tak głodna nawet w nocy. Dobrze że mąż jeszcze w domku i gotuje pyszne obiadkiMam to samo! Na dodatek mam straszne problemy z brzuchem, ciągle mi się przelewa, jakieś biegunki itd Mogłabym nie jeść wcale...
A ta cukrzyca po porodzie przeszła ?W domu zawsze lepiej :-)
M_Lena
Dziewczyny, a mnie powoli dopada stres...
To już jutro stawiam się na SOR (bo w moim szpitalu trzeba zgłosić się dzień wcześniej), a pojutrze cięcie! To już za dwa dni!
Mam mętlik myśli w głowie. Wciąż myślę czy wszystko spakowałam, jak to będzie w tym szpitalu... aaa... Zwariuje...
No, ale pojutrze spotkam się z moją Córeczką I to wszystko robię tylko dla Niej...
Dziewczyny trzymajcie mocno kciuki! Która może to proszę o modlitwę. Tak strasznie się boję i tak bardzo chciałabym być już po tak jak już pare z Was.
To już jutro stawiam się na SOR (bo w moim szpitalu trzeba zgłosić się dzień wcześniej), a pojutrze cięcie! To już za dwa dni!
Mam mętlik myśli w głowie. Wciąż myślę czy wszystko spakowałam, jak to będzie w tym szpitalu... aaa... Zwariuje...
No, ale pojutrze spotkam się z moją Córeczką I to wszystko robię tylko dla Niej...
Dziewczyny trzymajcie mocno kciuki! Która może to proszę o modlitwę. Tak strasznie się boję i tak bardzo chciałabym być już po tak jak już pare z Was.
6-12 tyg po porodzie (jak już hormony się unormują itd.) robi się krzywą i wtedy się okaże :-)A ta cukrzyca po porodzie przeszła ?
Ale patrząc na wyrywkowe pomiary, raczej sobie poszła :-)
reklama
Hahaha! Tak! To już się stało!
Jak ten czas zleciał