M_Lena
Fanka BB :)
Ja też robiłam zakupy w GeminiDzięki Dziewczyny, zakupy zrobione![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też robiłam zakupy w GeminiDzięki Dziewczyny, zakupy zrobione![]()
To mój zwierzOjej macie Chi !!! Uwielbiam Chi !!! Tez miałam i kiedyś jeszcze mieć będę na 100%
One wszystkie maja podobne miny. Ja uwielbiam je za każdym się oglądam jak widzę. Jak dziecko troszkę podrośnie to napewno będę miała jeszcze jedna.To mój zwierz![]()
Śliczne i cudne pieski pieszczochyOne wszystkie maja podobne miny. Ja uwielbiam je za każdym się oglądam jak widzę. Jak dziecko troszkę podrośnie to napewno będę miała jeszcze jedna.
U mnie całkiem dobrzeJak tam się czujecie? Szwagierka sprzedała mi dobrego tipa, żeby do walizki przygotować takie zestawiki w oddzielnych woreczkach: pieluszka, ubranko, rękawiczki, czapeczka, skarpetki i co tam jeszcze. Ze to dużo ułatwia jak nie trzeba grzebać i przekopywać. Czyli po prostu w jednym woreczku masz wszystko co potrzebne do ubrania. Przygotowałam tak sobie i zobaczymy, pomysł wydaje się dobry. Wogole starałam się sensownie poukładać i wszystko wyjaśniłam mężowi co jest i co ma dać jakby cobierzecie do szpitala kosmetyki dla Dzidzia? U mnie nic nie ma napisane, żeby brać, ale tak myślę... Nawet kremu do pupki nie brać? Sama nie wiem w sumie.
Że co, że takie brudne się ubiera? Tego nie wiedziałam.U mnie całkiem dobrzePlecy tylko dokuczają. Dobry pomysł z tymi zestawami. Też tak zrobię. Co do kosmetyków to na mojej liście szpitalnej jest jakieś mydło dla niemowląt i chyba maść też wezmę. Dziecko przez pierwsza dobę i tak nie jest kąpane, później na życzenie. Chusteczki na pewno będą potrzebne.
Dowiedziałam się w szkole rodzenia. Nie wiem czy taki standard jest we wszystkich szpitalach. Chodzi o tą naturalną barierę ochronną w postaci tej mazi płodowej. Jest tylko wycierane. Dlatego położna mówiła też żeby nie zabierać najładniejszych ubranek do szpitalaŻe co, że takie brudne się ubiera? Tego nie wiedziałam.