A może coś takiego? Hmmm.... nie wiem na jaki bujaczek się zdecydować. Z jednej strony też nie chciałabym, żeby był przy podłodze, a z drugiej te regulowane są jak dla mnie dość drogie. No ale może trzeba będzie zainwestować. Fajnie byłoby mieć Malutką przy sobie w innych pokojach czy w kuchni. Dwa mamy też pieska wprawdzie to chihuahua, ale parter zdecydowanie należy do niego
Informacje o TINY LOVE 3W1 - LEŻACZEK - ŁÓŻECZKO - KRZESEŁKO - 7344551159 w archiwum Allegro. Data zakończenia 2019-09-23 - cena 499,90 zł
allegro.pl
Wygląda ok, ale bałabym się, że jak dziecko cięższe to się samo złoży
ale ja mam wybujałą wyobraźnie
No i jak patrzę na zdjęcia tooo obawiałabym się, że dziecko szybko wyrośnie bo jakoś mam wrażenie, że ta część do siedzenia jakaś mała...
Noo i mogłabyś tego używać chyba dopiero jakoś od 6 miesiąca, bo tam chyba nie ma opcji, że dziecko leży na płasko? A chyba na początku jednak powinno być na płasko żeby kręgosłup się nie "pogiął" ? Ale mogę się mylić..
Nooo i ma kółka tylko z tyłu więc przód szura po ziemi...
Jak za tą cenę to jednak chyba bym nie kupiła, jak by za 300 zł to jeszcze
Ja to chicco baby hug kupiłam za 777 zł z allegro, do tego kupiłam materacyk fikimiki w razie jak bym potrzebowała, żeby spał tam dłużej niż tylko na drzemki- a dowiedziałam się w sklepie, że to firma chicco zleca produkcję tych materacyków dedykowanych do tego wynalazku... samej firmy chicco zapytałam czy dziecko mogłoby tam spać z tym materacykiem w nocy, to mi odpisali, że nie mogą rekomendowac produktów innych firm, ale jeśli chodzi o spanie, to faktycznie jest to tylko kwestia materaca
Więc poczatkowo myślałam, żeby łóżeczka nie kupować tylko będzie spać w tym i sobie to przy łózku ustawie, ale stwierdziłam, że wolę jednak od początku przyzwyczaić do łóżeczka bo później jak kupimy łóżeczko to zacznie kumać, że śpi w innym miejscu, to wolę te pierwsze miesiące się przemęczyć i wstawać do niego...
ale zobaczymy jak w praniu wyjdzie.......