reklama
Mnie od wczoraj trzy razy w ciągu dnia dopadł taki delikatny ból jak przy miesiączce, w okolicach jajników, dziś również trwał ok 30 sekund może minutę i przestało, czy któraś z Was tak miała ? Czy to powód do zmartwień ? dodam, że jutro zaczynam 35tydzień
Milmo
Fanka BB :)
NormalneMnie od wczoraj trzy razy w ciągu dnia dopadł taki delikatny ból jak przy miesiączce, w okolicach jajników, dziś również trwał ok 30 sekund może minutę i przestało, czy któraś z Was tak miała ? Czy to powód do zmartwień ? dodam, że jutro zaczynam 35tydzień
Wątroba jest z prawej strony i mnie kłuje właśnie cały czas z prawej. Mała też się tam pcha nogami aż pod żebra że oddechu nie mogę złapać. Kiedyś jej to wypomnęMnie boli coraz częściej w lewym boku pod żebrami i promieniuje na plecy. No i jak się będzie nasikać to będę musiała iść wcześniej na wizytę bo nie wiem może to wątroba .... może od ułożenia dziecka zależy.
Milmo
A może to po prostu żebra? Mnie od kilku tygodni tak bolą po lewej stronie, że leżę tylko na prawej. Normalnie tak boli, że oddechu nie idzie złapać.Wątroba jest z prawej strony i mnie kłuje właśnie cały czas z prawej. Mała też się tam pcha nogami aż pod żebra że oddechu nie mogę złapać. Kiedyś jej to wypomnę
AjahiS
A na pewno od żeber na plecy A nie na odwrót? Bo czasem może być ucisk na nerke. Ja tak miałam. Zaczęło się niby od brzucha po lewej stronie A później bolał i brzuch i plecy. Ból dość mocny. Kiedy miałaś ostatnie badanie moczu?Mnie boli coraz częściej w lewym boku pod żebrami i promieniuje na plecy. No i jak się będzie nasikać to będę musiała iść wcześniej na wizytę bo nie wiem może to wątroba .... może od ułożenia dziecka zależy.
Pisałyscie o woda plodowych. Mi odeszły przy pierwszym porodzie przy 3 skurczu. Potem już skurczy nie było w ogóle. Ale często odchodzą bez żadnej zapowiedzi:-). Odchodzily u mnie "delikatnie" nie było chlusniecia. Wyglądały jak woda i były bez zapachu. Razem z nimi odszedł czop. Odeszły o 3:30 w szpitalu byłam o 6 do 8 czekali na skurcze A potem dostałam kroplowke. Teraz pewnie wolałabym rozchodzi sobie skurcze w domu niż jechać na szpital ale przy 1 porodzie to człowiek zielony A szczerze to i teraz mam wrażenie że zielona jestem chociaż to już moja 3 ciąża:-)
reklama
Właśnie to chyba u mnie jest podobnie.Wątroba jest z prawej strony i mnie kłuje właśnie cały czas z prawej. Mała też się tam pcha nogami aż pod żebra że oddechu nie mogę złapać. Kiedyś jej to wypomnę