Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pytanie za setkę! Jak poznać, że wody płodowe to wody płodowe? Ja już mam fazę, że mi odejdą albo będą się sączyć i nie poznam.
No jak Ci odejdą, to raczej tego nie pomylisz z niczym innym. Tak mi każda matka powtarza. A na ewentualne sączenie, to tak jak wspomniała przedmówczyni - są specjalne paski w aptece.Pytanie za setkę! Jak poznać, że wody płodowe to wody płodowe? Ja już mam fazę, że mi odejdą albo będą się sączyć i nie poznam.
Moje pachnialy slodkawo. I byly lekko śluzowate.Ponoć nie pachną jak mocz. Kup sobie specjalne paski które ci powiedzą prawdę.
Mi odeszły bez skurczy. Zależy od organizmu[emoji6]A mogą odejść w dowolnym momencie? Czy jak już będą takie skurcze, że będę wiedzieć, że to już?
Aaaa nie strasz! Jak odejdą to wiadomo, że go już to czy to może jeszcze trwać? Zaczynam panikować. Na ktg coś było, ale bez paniki. Czekać i patrzeć.Mi odeszły bez skurczy. Zależy od organizmu[emoji6]
A mogą odejść w dowolnym momencie? Czy jak już będą takie skurcze, że będę wiedzieć, że to już?