Wiesz co, bo przez jakiś czas mianem bezalkoholowych nazywano też takie, ktore miały chyba < 0,5% czyli jakieś tam ilości jednak alko miały, a teraz jest coraz więcej takich, które mają naprawdę 0,0% ;-) tylko trzeba sprawdzać etykietyZa mną właśnie chodzi piwo to bezalkoholowe, ale jednak nie odważyłabym się wypić takiego piwa będąc teraz w ciąży, bo gdzieś czytałam, że w nim jednak jest alkohol. Mało, bo mało, ale jakieś śladowe ilości ponoć są.
reklama
;-)Za mną właśnie chodzi piwo to bezalkoholowe, ale jednak nie odważyłabym się wypić takiego piwa będąc teraz w ciąży, bo gdzieś czytałam, że w nim jednak jest alkohol. Mało, bo mało, ale jakieś śladowe ilości ponoć są.
Także znajdź 0,0% i napij się za mnie
M_Lena
Fanka BB :)
Napiję się, ale jak już malutka będzie na świecie Tak za mną właśnie chodzi takie zimne piwko... ehh... albo zimny cydr! O! No ale póki co dupa;-)
Także znajdź 0,0% i napij się za mnie Zobacz załącznik 991066
Ja bym się jakiegoś dobrego, słodkiego winka napiła........ na balkoonie, o zachodzie słońca...Napiję się, ale jak już malutka będzie na świecie Tak za mną właśnie chodzi takie zimne piwko... ehh... albo zimny cydr! O! No ale póki co dupa
M_Lena
Zazdroszczę. We Wrocławiu dalej skwar. Praktycznie nic nie robię a jestem zmęczona jakbym cały dzień pracowała.W Gdańsku już dzisiaj jest chłodniej więc odżyłam Nogi też mi trochę puchną. Zauważyłam że brzuch mi się obniżył i mała rozpycha się na boki. Boję się żeby nie chciała wyskoczyć za szybko :/
Milmo
Ja też zmęczona. Praktycznie tylko siedzę w domu. Spakowaliśmy wczoraj walizkę. Jeszcze parę drobiazgów tylko trzeba dołożyć. Moja mała straszliwie kopie, tak wali w żebra, że aż mi się płakać czasem chce. W sobote mieliśmy gości i trochę przesadziłam bo wypiłam cole, zjadłam lody i ciasto. Iga trochę zwariowała po takiej ilości cukru... PożałowałamZazdroszczę. We Wrocławiu dalej skwar. Praktycznie nic nie robię a jestem zmęczona jakbym cały dzień pracowała.
A wiesz już gdzie będziesz rodzić? Bo ja też z Gdańska :-)W Gdańsku już dzisiaj jest chłodniej więc odżyłam Nogi też mi trochę puchną. Zauważyłam że brzuch mi się obniżył i mała rozpycha się na boki. Boję się żeby nie chciała wyskoczyć za szybko :/
reklama
Tak, najlepiej je odciąć. Potrafią bardzo drażnić maluszka i płacze wtedy nie wiadomo dlaczego.
Ja też z Gdańska z terminem na 13 sierpnia. Chce rodzić w UCK.Ja po wczorajszej informacji o tych moich wodach na granicy normy wzięłam się za segregowanie ubranek, które kupiłam. Obcinam te wszystkie karteczki na żyłkach itp i zastanawiam się czy te wszystkie metki odcinać? Bo one to mogą drażnić maleństwo.
Będę brała się za pranie i prasowanie tego wszystkiego.