Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia! Daj znać jak tam Twoje maleństwoZazdroszczę wiatraczków i zimnych ręczniczków Ja w ten upał najpierw badanie a teraz czekam na wizytę u gin. Klimy brak, a opóźnienie jak zawsze :/
Ale jak wrócę to od razu pod chłodny prysznic
Tak!! Czeka w lodówce na mnieDla mnie w taką pogodę ukojeniem jest arbuz prosto z lodówki
Rozumiem Cię doskonale, w taki upał też mi się nie chce jeść żadnych obiadów. A już kompletnie stać przy garach i gotować. Jak robisz koktajl? Mleko, truskawki i odrobina cukru? Czy dodajesz jeszcze jakieś magiczne składniki? Bo narobiłaś mi apetytu, a truskawki w lodówce też czekają, zaraz koło arbuzaJa bardzo zimny koktajl z truskawkami, to mój obiad zupełnie nie mam ochoty na jedzenie.
Ja używam jogurtu kokosowego naturalnego, blenduje razem z truskawkami. Jak mam ochotę na słodki to dodaje trochę cukru trzcinowego. Jest pyszny, ma lekki kokosowy posmak. MniamRozumiem Cię doskonale, w taki upał też mi się nie chce jeść żadnych obiadów. A już kompletnie stać przy garach i gotować. Jak robisz koktajl? Mleko, truskawki i odrobina cukru? Czy dodajesz jeszcze jakieś magiczne składniki? Bo narobiłaś mi apetytu, a truskawki w lodówce też czekają, zaraz koło arbuza
Już wiem, co sobie dziś zjem na deser!Ja używam jogurtu kokosowego naturalnego, blenduje razem z truskawkami. Jak mam ochotę na słodki to dodaje trochę cukru trzcinowego. Jest pyszny, ma lekki kokosowy posmak. Mniam
32 tydzień i mała waży praktyczne dwa kilo. Miałam powtórkę z badania żeby sprawdzić nerkę lewą bo była powiększona miedniczka i szyjka coś pośrodku zaczęła się rozszerzać ale minimalnie. Długość ok i najważniejsze że zamknięta po obu stronach. Miedniczka się zmniejszyła więc super, szyjka bez zmian. Za dwa tygodnie jeszcze kontrola ale jestem już spokojniejsza Zalecenia - kanapowy tryb życiaPowodzenia! Daj znać jak tam Twoje maleństwo