reklama
Ja 30 tydzień i 11 na plusie więc pomyśl że inni mają gorzej Nie przeraża mnie to jakoś i myślę że szybko zejdzie ten nadmiar28 się kończy i 7kg na plusie, trochę poszalałam na urlopie..powiedzcie, że potem schudnę równie szybko
Bardzo dobre pytanie, podłączam się!Dziewczyny a w czym będziecie prać ubranka, pieluchy itd? Słyszałam, że Lovela jest dobra. Tylko pytanie czy proszek czy mleczko? Czego używacie lub będziecie używać?
Milmo
Fanka BB :)
Ja kupiłam jakiś Ariel Baby. Prawie nie pachnie, spoko pierze. Serio to jakoś nie rozważałam tego za bardzo.Bardzo dobre pytanie, podłączam się!
Ja zdecydowanie też bez znieczulenia i mam nadzieję, że uda mi się bez żadnej medykalizaji. Marzę o jak najbardziej naturalnym porodzie bez zbędnej ingerencjiDawno tu nie zaglądałam właśnie zaczęliśmy 29t
Ja również planuje bez znieczulenia, moja znajoma rodziła 2 tygodnie temu dostała znieczulenie zo i niestety skończyło się to tak że dziecko się zatrzymało w kanale rodnym bo nie miała czy nie czuła skurczy przez znieczulenie i niestety poród dla niej skończył się strasznie bo zrobili jej kleszczowy poród w takiej sytuacji, wiem że to nie często się zdarza ale jej organizm zareagował tak a nie inaczej..
Ja kiedyś paliłam i po każdej z dwóch ciąż do palenia wracałam- niestety.. ale na szczęście już kilka lat nie palę wiec teraz mam spokójDziewczyny, a tak odbiegając od tematu porodu. Czy któraś z Was paliła przed ciążą i mimo nikotynowej abstynencji w czasie ciąży dalej chce palić? Mi każdy mówił, że przejdzie mi przez te kilka miesięcy, a mi jak na złość chce się cały czas i to coraz bardziej.
Jaki zgrabny brzuszek, mój zdecydowanie większy ale też i waga +8kg a tydzień 27 się dzis kończyJa to zazdroszczę! Ja prawie 31 i 3,5kg. Urobisz się przy maluchu to zleci Jakie macie brzuchy? Mi się wydaje, że rozpękam
M_Lena
A jak używa się mleczka to już nie trzeba nic więcej? Bo jak proszek to do tego plyn do plukania się dodaje. A z mleczkiem jak jest? I gdzie sie go wlewa? Ja swoje pranie zawsze robie proszek+plyn do plukania dlatego pytam.Ja kupilam Lovelę mleczko do kolorów ale myślę że wypróbuję jeszcze jakiś proszek. Z tego co czytałam to wszystkie te dla dzieci są dobre, kwestia indywidualnej wygody
reklama
martoosia04
Ja zawsze prałam w Dzidziusiu albo Lovela. Zobaczę na co bedzie promka