reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
W ogóle... widzę, że muszę się wziąć do roboty, bo Wy już zbieracie manatki, a ja nawet listy nie mam jeszcze sporządzonej... A tu czas ucieka nieubłaganie:)

W ogóle... widzę, że muszę się wziąć do roboty, bo Wy już zbieracie manatki, a ja nawet listy nie mam jeszcze sporządzonej... A tu czas ucieka nieubłaganie:)
Coś Ty! Ja w ogóle niczego jeszcze nie mam! Trzy rzeczy jakie przeglądałam i to tylko w sieci to właśnie łóżeczko, wózek i te bujaczko-krzesełka. A w domu zero jakichkolwiek akcesoriów. A Ty mówisz o liście :-) Nawet o niej nie pomyslalam.
Jakoś wciąż mi się wydaje, że jeszcze za wcześnie.

Ciekawy zestaw na prawdę w dobrej cenie. Czytałam gdzieś już o tej firmie dobre opinie. Polskie produkty i z certyfikatami więc myślę że warto :) Podoba mi sie ta mała barierka ktorą można dokupić do zestawu.
Cieszę się, że też i Ciebie zainspirowałam ;)
Ja właśnie zastanawiam się nad kupnem łóżeczka z tej firmy, ale z drugiej strony może lepiej obejrzeć je gdzieś na żywo?
Sama nie wiem. W sumie to już milion rzeczy kupilam przez internet, więc nie powinnam mieć obaw, ale teraz to co innego - w końcu chodzi o dziecko :-) (co do mnie jeszcze do końca nie dotarło, że ono za pare miesięcy będzie już poza mną ;) )

Ja mam kilka gadżetów typu pieluszki tetrowe czy muślinowe, dwa pajace unisex, dwa body uniseks, trzy spodenki uniseks i dwa ręczniki kąpielowe.
Do listy nie mogę się wziąć. Też mam wrażenie, że jeszcze jest czas.

Ja to mam największy problem właśnie z łóżeczkiem... U nas jest tak, że na górze tylko i wyłącznie śpimy. Są tam dwa pokoje - sypialnia i pokój dziecięcy. Całe życie ogólnie toczy się na dole. Więc myślę, jak to zorganizować, żeby nie wstawiać dwóch łóżek. Myślałam, żeby na dole trzymać na początku w wózku Małą, ale zobaczymy. Gorzej jest właśnie z wyborem samego łóżka do góry. Chcieliśmy turystyczne, bo wygodne i do moich rodziców byśmy mogli wozić... Ale z drugiej strony chciałabym takie normalne, drewniane. I jestem w kropce.

Poza tym sama muszę sobie jakąś listę sporządzić i zacząć gromadzić resztę akcesoriów, bo na razie to głównie ubranka mamy. I wózek.

A ja nie mam jeszcze nic, bo i miejsca na nic nie ma...
Ale jakoś myślę do końca kwietnia zrobić gruntowne porządki i zacząć powoli już zabierać się za komplwtowanie ;-)

To mnie uspokoiłyście, bo tak czytając miałam wrażenie, że jesteście już poogarniane, a ja ciągle daleko w polu :)
Zaraz mi się lepiej na sercu zrobiło ;)

reklama
Do góry