Niee no takie coś dla mnie odpada... ja nie chce musieć Małego przenosić dźwigając (mam problemy z kregosłupem po tym wypadku) i żeby patrzył na świat tylko z pozycji podłogi (mam dwa duuże koty i mogłyby tam mu wskakiwać ;-) ) właśnie ta regulowana wysokość i że jest na kółeczkach tak mnie pociągaKinderkraft, Unimo, leżaczek, bujaczek, krzesełko 5w1, różowy
Łóżeczko, kołyska, leżaczek, bujaczek i krzesełko dziecięce w jednym. Zmiana funkcji w kilka sekund. Możliwość bujania lub ustawienia leżaczka w pozycji stabilnej. 3 pozycje regulacji kąta siedziska: siedząca, półleżąca i leżąca. Zajmuje mało miejsca po złożeniu. 3-pktowe pasy...www.smyk.com
Tiny Love Wielofunkcyjny leżaczek bujaczek łóżeczko 3w1 Turkusowy 18010068 - Ceny i opinie - Ceneo.pl
Tiny Love Wielofunkcyjny leżaczek bujaczek łóżeczko 3w1 Turkusowy 18010068 – sprawdź opinie i opis produktu. Zobacz inne Leżaczki bujaki i huśtawki niemowlęce, najtańsze i najlepsze oferty.m.ceneo.pl
Coś z tego, tylko bez wysięgnika itp...
reklama
martoosia04
Fanka BB :)
Niee no takie coś dla mnie odpada... ja nie chce musieć Małego przenosić dźwigając (mam problemy z kregosłupem po tym wypadku) i żeby patrzył na świat tylko z pozycji podłogi (mam dwa duuże koty i mogłyby tam mu wskakiwać ;-) ) właśnie ta regulowana wysokość i że jest na kółeczkach tak mnie pociąga
Powiem ci, że i mnie kusi, by ten fotelik kupić dla dziecka. Na pewno przyda się ta regulowana wysokość - w końcu nie będzie trzeba się nachylać do karmienia w leżaczku....
Noo dokładnie.. ta regulowana wysokość duużo daje...Powiem ci, że i mnie kusi, by ten fotelik kupić dla dziecka. Na pewno przyda się ta regulowana wysokość - w końcu nie będzie trzeba się nachylać do karmienia w leżaczku....
Ja już Mężowi powiedziałam, że ja to chce i już
No i w małym mieszkaniu myślę, że to się sprawdzi.. zamiast łóżeczka, leżaczka i krzesełka do karmienia będzie jedna rzecz... wiadomo, jak Mały bedzie miał tam 3-6 miesięcy to już normalne łóżeczko się wstawi i w ogóle ale będziemy zawsze mieć tą chwile więcej czasu żeby ogarnąć i zrobić miejsce...
Bo np. Dzisiaj nam po 6 latach montują kuchnie tak to mieliśmy szafki rodziców - ich pierwsze więc ponad 30 letnie
Jeszcze musimy łazienke zrobić bo póki co niby wszystko jest, ale np. wanna stoi na europalecie, zlew na stelażu z desek a na ziemi gumoleum
Mam nadzieję, że uda nam sie do porodu ogarnąć
M_Lena
Mam pytanko do dziewczyn, które już kilka miesięcy są na zwolnieniu - jak wygląda wypłacanie kasy z ZUSu? Wysyłają regularnie? Do którego dnia miesiąca? To przychodzi pocztą?
Pytam, bo ostatnio dowiedzialam się od kuzynki, że 2 miesiące była bez kasy, bo ZUS się spóźnił i dopiero w kolejnym miesiącu dostała wyrównanie...
Pytam, bo ostatnio dowiedzialam się od kuzynki, że 2 miesiące była bez kasy, bo ZUS się spóźnił i dopiero w kolejnym miesiącu dostała wyrównanie...
littlebabe
Napisałaś że dziecku jako tapczanik posłuży i to mnie zmyliło. Mózg mam już jak galareta w tej ciąży. Ja to myślałam że całkiem jeden bok szczebelek będziesz miała wyjmowany i zamieniany na deskę a tu pisałaś o trzech szczebelkach tylko, ojć.Jak zamiana szczebelek na deskę?
Ja mówię o wyjmowanych bodajże 3 szczebelkach, żeby mogło samo wychodzić z łóżeczka jak już będzie samo chodziło.
U mnie jest tak że dostaje od pracodawcy na konto tego samego dnia co zwykle wypłata więc nie ma żadnej różnicy ale to chyba zależy od miejsca pracy bo moja firma jest bardzo duża. Myślę że wypłacają a potem wyrównują sobie to z tym co odprowadzają do ZUSu bo przy takiej ilości pracowników jest tego dużo. Nie czekają aż ZUS prześle fo nich.Mam pytanko do dziewczyn, które już kilka miesięcy są na zwolnieniu - jak wygląda wypłacanie kasy z ZUSu? Wysyłają regularnie? Do którego dnia miesiąca? To przychodzi pocztą?
U mnie jest tak samo jak u Daga_90 , w dużych firmach zasiłek wypłaca pracodawca, a później rozlicza się z ZUSem.Mam pytanko do dziewczyn, które już kilka miesięcy są na zwolnieniu - jak wygląda wypłacanie kasy z ZUSu? Wysyłają regularnie? Do którego dnia miesiąca? To przychodzi pocztą?
Ale kiedyś dostawałam rentę z ZUSu i faktycznie wtedy pierwsze pieniądze dostałam po 2 miesiącach jakby, a później już co miesiąc... z tego co pamiętam to dostawałam pieniądze na koniec miesiąca (chyba do 28 każdego miesiąca)
M_Lena
Bo tak prawdę mówiąc to mi mózg wyżarło, bo chodziło mi o jedno i drugie Także wyjmowany cały bok też jest brany pod uwagę tylko ta deska mnie zmyliłaNapisałaś że dziecku jako tapczanik posłuży i to mnie zmyliło. Mózg mam już jak galareta w tej ciąży. Ja to myślałam że całkiem jeden bok szczebelek będziesz miała wyjmowany i zamieniany na deskę a tu pisałaś o trzech szczebelkach tylko, ojć.
littlebabe
Powiem ci, że ja kupiłam dla pierwszej córki takie łóżeczko niemowlęce z regulowanymi 2 poziomami wysokości ale bez wyjmowanych szczebelek. Za to niby deska była właśnie do tego, że można jeden bok wyjąć i deskę zamontować by służyło dla większego dziecka nawet ale ta deska była o tyłek rozbić bo jedynie co trzymała to materac. Córka moja straszna wiercidupa i bardzo szybko by wypadła gdybym tylko bok wyjęła i w ten sposób łóżeczko posłużyło mi tylko przez chwilę, a teraz młoda ma takie "doroślejsze" z lepszą deską na boku jako zabezpieczeniem. Dodam zdjęcie jakie młoda ma łóżeczko teraz.Bo tak prawdę mówiąc to mi mózg wyżarło, bo chodziło mi o jedno i drugie Także wyjmowany cały bok też jest brany pod uwagę tylko ta deska mnie zmyliła
Takie z wyjmowanymi trzema szczebelkami powinno być fajniejsze na dłuższy czas faktycznie, mała szansa że dziecko z takiego wypadnie.
Załączniki
reklama
M_Lena
No to bardzo dobra uwaga.Powiem ci, że ja kupiłam dla pierwszej córki takie łóżeczko niemowlęce z regulowanymi 2 poziomami wysokości ale bez wyjmowanych szczebelek. Za to niby deska była właśnie do tego, że można jeden bok wyjąć i deskę zamontować by służyło dla większego dziecka nawet ale ta deska była o tyłek rozbić bo jedynie co trzymała to materac. Córka moja straszna wiercidupa i bardzo szybko by wypadła gdybym tylko bok wyjęła i w ten sposób łóżeczko posłużyło mi tylko przez chwilę, a teraz młoda ma takie "doroślejsze" z lepszą deską na boku jako zabezpieczeniem. Dodam zdjęcie jakie młoda ma łóżeczko teraz.
Takie z wyjmowanymi trzema szczebelkami powinno być fajniejsze na dłuższy czas faktycznie, mała szansa że dziecko z takiego wypadnie.
Ja myślałam np o takim.
Łóżeczko dziecięce materac Pościel minky 11 elementów kocyk 75x100
11 elementowy zestaw w skład którego wchodzi:
amc.sklep.pl