reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

U mnie w I trymestrze to różnie, a teraz M. nauczył się, że musi się delikatniej obchodzić z cyckami [emoji39]. Libido mam tak jak wcześniej, więc się jest ok.

reklama
hej,
ja nie przytyłam dużo, ale spodnie mi przeszadzały, to nosze gumkę do włosów zaczepioną na guziku;-)a z seksami, to różnie, zalezy od samopoczucia.

hej,
ja nie przytyłam dużo, ale spodnie mi przeszadzały, to nosze gumkę do włosów zaczepioną na guziku;-)a z seksami, to różnie, zalezy od samopoczucia.
He he fajny patent, aż chyba spróbuje, bo na ciążowe spodnie to jeszcze za mały mam brzuszek, a z kolei spodnie w których chodzę teraz już trochę cisną, szczególnie przy siedzenie [emoji846]

Codziennie? Masakra :D

No my to takie warianty. :D

He he fajny patent, aż chyba spróbuje, bo na ciążowe spodnie to jeszcze za mały mam brzuszek, a z kolei spodnie w których chodzę teraz już trochę cisną, szczególnie przy siedzenie [emoji846]

A który miesiąc? Ja, o dziwo, dalej się wciskam w spodnie i prawdę mówiąc jeszcze mnie nie cisną na szczęście, ale boje się tej chwili, kiedy zaczną. Chociaż wtedy, to już powinno być w miarę ciepło, więc może się na sukienki przerzucę. ;)

Spodnie to jeszcze pikuś bo nawet taka zwykła gumka ratuje sytuacje. Ale ze starymi koszulkami to już gorsza zabawa kiedy pół brzucha odsłaniają. :o
A jak u Was z bluzkami/koszulkami? Też wam już co nieco wychodzi, tak jak mi? :(

A jak u Was z jedzeniem? Mocno się ograniczacie? Ja zrezygnowałam z surowego mięsa i serów pleśniowych, poza tym po staremu... Słodkie uwielbiam jak zawsze ;)

A jak u Was z jedzeniem? Mocno się ograniczacie? Ja zrezygnowałam z surowego mięsa i serów pleśniowych, poza tym po staremu... Słodkie uwielbiam jak zawsze ;)
Jem ile chce i co chcę. Wczoraj nawet camembert jadłam bo z mleka pasteryzowanego nie jest szkodliwy. U mnie ostatnio szał na każdy rodzaj mięsa jest i na krakersy solone. :) Oczywiście zabronionych produktów nie jadłam nawet przed ciążą i teraz też nie jem, więc się nie martwię.

reklama
Jem ile chce i co chcę. Wczoraj nawet camembert jadłam bo z mleka pasteryzowanego nie jest szkodliwy. U mnie ostatnio szał na każdy rodzaj mięsa jest i na krakersy solone. :) Oczywiście zabronionych produktów nie jadłam nawet przed ciążą i teraz też nie jem, więc się nie martwię.
U mnie zero słodyczy, soków, białego pieczywa, prawie w ogóle owoców. Za to dużo dobrych węglowodanów i białka :D
No, ale jestem na diecie cukrzycowej, więc to się nie liczy, bo "normalna nie jestem" :p

Do góry