reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
Biedronka0506 - 3 sierpnia
Genadia - 5 sierpnia
klaolia - 7 sierpnia
Maridonna - 8 sierpnia
Spina - 10 sierpnia
madzia14 - 14 sierpnia
Carenik - 15 sierpnia
Nattula - 17 sierpnia

Ostatnia edycja:
Nie miałam zamiaru nikogo obrazić. Nie mylmy smarowania skóry (Co też robie) z walką z rozstepami. Po prostu ja osobiście nie rozumiem takiego zainteresowania rozstepami na tak wczesnym etapie ciąży. To nigdy nie było dla mnie ważne- ani przed ciążą ani w pierwszej książkowej ciąży ani w żadnej pozostałej.
Myślę, że dla nikogo nie jest to jakaś mega ważna kwestia bo chyba każdy liczy się z tym jak i wieloma innymi mniejszymi lub większymi niedogodnościami. Rzuciłam taki luźny temat bo akurat dziś dostałam balsam. ;)
Hej dziewczyny dziś miałam wizytę [emoji12] wszystko ok [emoji7] serduszko bije [emoji6]
Super, gratuluję!
Dziewczyny a moze by tak zrobic posta z listą sierpniówek wraz z terminami?;)
Jestem za :) u mnie termin jest niejednoznaczny, według owu wypada na 5 sierpnia, a według om 9 sierpnia :)

reklama
Do góry