reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

Hej Dziewczyny....
W temacie rozstępów- moje są moją pamiątka z pięknego okresu. Brzuchol miałam wielki, synek urodził się wielki też:) nigdy nie przejmowalam się rozstepami Ani wisząca skóra. Teraz jak pojawia się nowe (choć na nowe to raczej nie ma miejsca) to będę się z nich ogromnie cieszyć, bo to będzie znaczyło, ze w moim brzuchu jest dziecko, które nie odeszło od nas w 1 trymestrze jak w poprzednich ciążach.
Mam zamiar się cieszyć z ciąży i przejmowac się tylko poważnymi sprawami A nie takimi blahostkami, jak "tygrysek" na brzuchu...

reklama
Hej Dziewczyny....
W temacie rozstępów- moje są moją pamiątka z pięknego okresu. Brzuchol miałam wielki, synek urodził się wielki też:) nigdy nie przejmowalam się rozstepami Ani wisząca skóra. Teraz jak pojawia się nowe (choć na nowe to raczej nie ma miejsca) to będę się z nich ogromnie cieszyć, bo to będzie znaczyło, ze w moim brzuchu jest dziecko, które nie odeszło od nas w 1 trymestrze jak w poprzednich ciążach.
Mam zamiar się cieszyć z ciąży i przejmowac się tylko poważnymi sprawami A nie takimi blahostkami, jak "tygrysek" na brzuchu...

Trochę nieładnie to zabrzmiało według mnie. Czyli uważasz, że jeśli ktoś ma zamiar smarować skórę to dla niego liczy się tylko wygląd, a nie to co jest najważniejsze w ciąży czyli, żeby dziecko było zdrowe?.

Trochę nieładnie to zabrzmiało według mnie. Czyli uważasz, że jeśli ktoś ma zamiar smarować skórę to dla niego liczy się tylko wygląd, a nie to co jest najważniejsze w ciąży czyli, żeby dziecko było zdrowe?.

Nie miałam zamiaru nikogo obrazić. Nie mylmy smarowania skóry (Co też robie) z walką z rozstepami. Po prostu ja osobiście nie rozumiem takiego zainteresowania rozstepami na tak wczesnym etapie ciąży. To nigdy nie było dla mnie ważne- ani przed ciążą ani w pierwszej książkowej ciąży ani w żadnej pozostałej.

Biedronka gratulacje :)! Kolejne po usg bijące serduszko

Ja to co zauważyłam od wczoraj ze jak zmywam makijaż płynem micelarnym to tak mnie pieką oczy, ogólnie mam takie wrażliwe. Wcześniej nie miałam problemu mogłam trzec i nic się nie działo a teraz delikatnie dotykam skóry to mnie wszystko piecze ;)

reklama
Do góry