paulina1994
Fanka BB :)
To zmień goU mojej gin niestety stresująca praca to nie powód żeby wystawić zwolnienie [emoji53]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To zmień goU mojej gin niestety stresująca praca to nie powód żeby wystawić zwolnienie [emoji53]
Właśnie ja też boję się, że moja ginekolog może mieć podobne zdanie...U mojej gin niestety stresująca praca to nie powód żeby wystawić zwolnienie [emoji53]
Zobaczę jeszcze, co będzie dalej.To zmień goja takiego czegoś nie rozumiem
chcesz iść na L4 bo nie czujesz się komfortowo to idziesz, a nie wymyśla :/
Ja przed ciążą miała dość dobre zdanie o mojej gin, a od momentu kiedy prowadzi moją ciąże, to coraz bardziej zmieniam opinię i niej na gorszeWłaśnie ja też boję się, że moja ginekolog może mieć podobne zdanie...
Może to tylko ginekolodzy-faceci podchodzą do tego po ludzku?
HejZobaczę jeszcze, co będzie dalej.
Ale na pewno przy drugiej ciąży pani dr mnie nie zobaczy
No widocznie ja źle trafiłam [emoji17]Hejja chodze do Pani doktor ginekolog ktora nawet nie zadawala zbednych pytan jak wspomnialam o zwolnieniu...
Stwierdzila ze sama najlepiej wiem czy mam sile dalej chodzic i pracowac czy lepiej bedzie dla mnie i malenstwa jak zostaniemy w domu [emoji4][emoji4][emoji4]
Moze rzwczywiscie czas na zmiane lekarza.No widocznie ja źle trafiłam [emoji17]
Dzisiaj jest ok. Od rana mam sporo energi. Robie bigos, pranie i niedlugo wybieram sie do biblioteki (praca magisterska sama sie nie napisze).Moze rzwczywiscie czas na zmiane lekarza.
Przemysl sobie bo bez sensu meczyc sie do sierpnia.
A ogolne samopoczucie jak?
Pierwsze objawy juz Wam przeszly?