Drogie mamy, jestem juz po badanich. Zrobilismy dzisiaj ponad 300km, abh udowodnic, ze nasze dziecko bedzie zdrowe. Tak wczorajsze badania zostaly zle wykonane. Przeziornosc jest prawidlowa. Dzisiaj lekarz byl w szoku, jak zobaczyl jak doktorek zmierzyl wczoraj przeziornosc. Lekarz, ordynator klinki badan prenatlnych, pomylil sie o prawie 1.5.
Dzisiaj przejezdzilam dwa wojewodztwa, przedzwonilam kilkunascie klinik, specilastow. Udalo sie... na 99% moje malenstwo bedzie zdrowe. Oczywiście jeszcze w poniedziałek powtorze badania, ale dzisiaj pokazali mi jaki blad w wczoraj popełnił lekarz i mam nadzieje, ze tak zostanie, ze dzieciatko urodzi sie zdrowe.
Chcialam podziekowac wszystkim mamusia za dobre slowo wczoraj i wiele zrozumienia. Dziękuję! Tak dużo to znaczy w ciężkich chwilach dla drugiego człowieka[emoji173]
Oczywiscie ciagle mam bol w serduchu, ze blad i podejscie tego lekarza, wczoraj zabilo we mnie jakąś cząstkę, która.nigdy nie wroci. Ludzi nie zdają sobie sprawy, że olewatorkie podejscie, komus moze zniszyc zycie.