reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

Karolina strasznie się cieszę że to o ten lekarz powiedział to pomyłka!! Koniecznie wystaw mu odpowiednią opinie, trzeba przestrzegać inne kobiety przed takim stresem, może facet się ogarnie! A jak nie to straci pacjentki ale tka nie może być!!

reklama
Wierzyłam, że będzie ok. Cóż kolejny doktorem, który minął się z powołaniem i zarówno Ty jak i Twoje dziecko byliście kolejną sztuką dla niego.

Dziewczyny a tak z innej beczki... ja podobnie jak niektóre z Was mam opryszczka na ustach. Myślicie, że mogę nakleic plasterek? Nie jest dobre, po olewa mnie gardło a głowę to mi rozsadzi

Kaja plasterek spokojnie możesz :) ja chodziłam z compeed na ustach i przez dwa dni smarowalas hascovirem ale mam wrażenie że to mi nic nie pomogło hehe zawsze leczylam się samym compeed i to było najlepsze no ale jak tu doktorek zalecił maść to postosowalam no :)

Wierzyłam, że będzie ok. Cóż kolejny doktorem, który minął się z powołaniem i zarówno Ty jak i Twoje dziecko byliście kolejną sztuką dla niego.

Dziewczyny a tak z innej beczki... ja podobnie jak niektóre z Was mam opryszczka na ustach. Myślicie, że mogę nakleic plasterek? Nie jest dobre, po olewa mnie gardło a głowę to mi rozsadzi
sa jakies tabeltki z tego co Wiem ze mozna na opryszczke, ale musialabys pytac w aptece. Na przeziębienie kup sobie serie prena.LEN :) moze mnie spam nie zlapie :) herbatka z miodem i chyba do łóżeczka.

Najgorsze, żeby nie rozniesc. Ja w poprzedniej ciąży pod koniec miałam często i pamiętam, że smarowalam rozciety zabkoem czosnku jak tylko się zaczynało. A dziś mi w pracy wywalił ogromnego bąbla już to musztarda po obiedzie. A tak szczerze mówiąc to ta praca mnie doprawila... no ale wg "niektórych" ciąża to nie choroba i przecież dźwigać nie muszę (ale chodzić z ciepłego pomieszczenia do zimnego to juz mogę... i się załatwiłam na cacy) Ehh wyzalilam sie

Ostatnia edycja:
Najgorsze, żeby nie rozniesc. Ja w poprzedniej ciąży pod koniec miałam często i pamiętam, że smarowalam rozciety zabkoem czosnku jak tylko się zaczynało. A dziś mi w pracy wywalił ogromnego bąbla już to musztarda po obiedzie. A tak szczerze mówiąc to ta praca mnie doprawila... no ale wg "niektórych" ciąża to nie choroba i przecież dźwigać nie muszę (ale chodzić z ciepłego pomieszczenia do zimnego to juz mogę... i się załatwiam) Ehh wyzalilam sie
Może L4?

Wiesz boję się w myślach o każdą następną mamę, która pojdzie na to badanie.
Bardzo się ciesze, że z dzieckiem wszystko dobrze! A na tego lekarza brak słów! Również uważam, że nie powinnaś tego tak zostawić! Pewnie nie chcesz tutaj podawać jego nazwiska? Ale może chociaż daj znać w której miejscowości on pracuje, może ktoraś mama jest z tym samych okolic i skontaktuje się z Tobą w wiadomości prywatnej, żeby przypadkiem nie trafić na niego.

Drogie mamy, jestem juz po badanich. Zrobilismy dzisiaj ponad 300km, abh udowodnic, ze nasze dziecko bedzie zdrowe. Tak wczorajsze badania zostaly zle wykonane. Przeziornosc jest prawidlowa. Dzisiaj lekarz byl w szoku, jak zobaczyl jak doktorek zmierzyl wczoraj przeziornosc. Lekarz, ordynator klinki badan prenatlnych, pomylil sie o prawie 1.5.
Dzisiaj przejezdzilam dwa wojewodztwa, przedzwonilam kilkunascie klinik, specilastow. Udalo sie... na 99% moje malenstwo bedzie zdrowe. Oczywiście jeszcze w poniedziałek powtorze badania, ale dzisiaj pokazali mi jaki blad w wczoraj popełnił lekarz i mam nadzieje, ze tak zostanie, ze dzieciatko urodzi sie zdrowe.

Chcialam podziekowac wszystkim mamusia za dobre slowo wczoraj i wiele zrozumienia. Dziękuję! Tak dużo to znaczy w ciężkich chwilach dla drugiego człowieka[emoji173]

Oczywiscie ciagle mam bol w serduchu, ze blad i podejscie tego lekarza, wczoraj zabilo we mnie jakąś cząstkę, która.nigdy nie wroci. Ludzi nie zdają sobie sprawy, że olewatorkie podejscie, komus moze zniszyc zycie.

Kamień z serca.
Współczuje tych wszystkich nerwów. Nie powinno to tak wyglądać !!!! Odpocznij .

reklama
Karolina nawet przez chwilę nie wątpiłam że trafiłaś na zwykłego konowała!!!! Nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę, że trafiłaś na kompetentną osobę !!!! I chyba twoja sytuacja jeszcze bardziej mi uświadamia, że warto jednak patrzeć na doświadczenie, umiejętności i opinie lekarza, a nie na papierek ! Normalnie buzia cieszy mi się do telefonu bo cały dzień o tobie myślałam, a nie chciałam cię męczyć dodatkowymi wiadomościami ! :)
Super wieści ! Powinnaś wystawić gdzieś opinie o tym lekarzu żeby przestrzec inne matki przed takim pseudo lekarzem

Do góry