reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

Dlatego ja, z językiem na brodzie, jak skonczę pracę po 18, to na 18:40 muszę dojechać na swoją wizytę. Ominie mnie poczekalniowy stres bo będę radośnie przeciskać się przez krakowskie korki! [emoji23]

reklama
Dlatego ja, z językiem na brodzie, jak skonczę pracę po 18, to na 18:40 muszę dojechać na swoją wizytę. Ominie mnie poczekalniowy stres bo będę radośnie przeciskać się przez krakowskie korki! [emoji23]
Też z językiem ba brodzie tu jechałam [emoji23][emoji23] i jeszcze mama się wszystkiego domyslila [emoji57] mialam powiedzieć w święta A ona już pismo nosem wyczula i wszystko wie. Na domiar złego jeszcze obok ginekolog przyjmuje stomatolog i kolega z pracy jest w kolejce i mnie widzial wiec jutro juz plota pojdzie w pracy,kurde.... nie tak miało byc

Cześć:) jestem tu nowa. U mnie termin na 8 sierpnia. To już moja druga ciąża, mam w domu 6 miesięcznego chłopczyka :) moze tym razem będzie dziewczynka ;) pozdrawiam wszystkie oczekujące:)

Też z językiem ba brodzie tu jechałam [emoji23][emoji23] i jeszcze mama się wszystkiego domyslila [emoji57] mialam powiedzieć w święta A ona już pismo nosem wyczula i wszystko wie. Na domiar złego jeszcze obok ginekolog przyjmuje stomatolog i kolega z pracy jest w kolejce i mnie widzial wiec jutro juz plota pojdzie w pracy,kurde.... nie tak miało byc

Może kolega się nie domyśli. Zawsze mogłaś na kontrolna cytologię jechać czy po tabletki [emoji12]
A z mamą.. no cóż, mamy tak już mają - po prostu wiedzą [emoji6] Moja właśnie wpada do nas na weekend (co jej się zdarza raz na rok!!) i też mam nadzieję że się nie domyśli, ale naprawdę mam wrażenie że ciut mi bebzolek już odstaje.. dobrze że jest zima to nikogo sweter oversize nie dziwi [emoji23]

Cześć:) jestem tu nowa. U mnie termin na 8 sierpnia. To już moja druga ciąża, mam w domu 6 miesięcznego chłopczyka :) moze tym razem będzie dziewczynka ;) pozdrawiam wszystkie oczekujące:)

Witamy na forum! Masz 6 miesięcznego bobaska już w domku? Chciałaś mieć dzieci rok po roku? Czy po prostu natura podjęła decyzję za Ciebie? W każdym razie chylę czoła [emoji6]

Witamy na forum! Masz 6 miesięcznego bobaska już w domku? Chciałaś mieć dzieci rok po roku? Czy po prostu natura podjęła decyzję za Ciebie? W każdym razie chylę czoła [emoji6]
Chciałam mieć więcej niż jedno dziecko, nie ważne czy za rok czy pięć :) Pewnie będzie ciężko na początku ale podobno życie nam daje tyle ile zdołamy udźwignąć, jestem dobrej myśli:)

Może kolega się nie domyśli. Zawsze mogłaś na kontrolna cytologię jechać czy po tabletki [emoji12]
A z mamą.. no cóż, mamy tak już mają - po prostu wiedzą [emoji6] Moja właśnie wpada do nas na weekend (co jej się zdarza raz na rok!!) i też mam nadzieję że się nie domyśli, ale naprawdę mam wrażenie że ciut mi bebzolek już odstaje.. dobrze że jest zima to nikogo sweter oversize nie dziwi [emoji23]
Ja dzisiaj też mam wzdety brzuch choc duzo nie wystaje to przed kolegą go jeszcze bardziej wciagalam [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
To ja też się nieśmiało witam, w poniedziałek robiłam betę, jutro idę zrobić powtórkę :) wizyta w piątek za tydzień, powtarzam że nie uwierzę dopóki nie zobaczę kropki [emoji16]

Do góry