reklama
7 tydzień. I teraz zastanawiam się na kiedy mnie lekarz zapisze, chciałabym jeszcze przed świętami ale czuję że może być problem. Ale chcę żeby mi przepisał coś w razie w. Bo boje się strasznie że sytuacja się powtorzy.Trzymamy kciuki!
Pozno poronilas?
Też z językiem ba brodzie tu jechałam [emoji23][emoji23] i jeszcze mama się wszystkiego domyslila [emoji57] mialam powiedzieć w święta A ona już pismo nosem wyczula i wszystko wie. Na domiar złego jeszcze obok ginekolog przyjmuje stomatolog i kolega z pracy jest w kolejce i mnie widzial wiec jutro juz plota pojdzie w pracy,kurde.... nie tak miało bycDlatego ja, z językiem na brodzie, jak skonczę pracę po 18, to na 18:40 muszę dojechać na swoją wizytę. Ominie mnie poczekalniowy stres bo będę radośnie przeciskać się przez krakowskie korki! [emoji23]
Też z językiem ba brodzie tu jechałam [emoji23][emoji23] i jeszcze mama się wszystkiego domyslila [emoji57] mialam powiedzieć w święta A ona już pismo nosem wyczula i wszystko wie. Na domiar złego jeszcze obok ginekolog przyjmuje stomatolog i kolega z pracy jest w kolejce i mnie widzial wiec jutro juz plota pojdzie w pracy,kurde.... nie tak miało byc
Może kolega się nie domyśli. Zawsze mogłaś na kontrolna cytologię jechać czy po tabletki [emoji12]
A z mamą.. no cóż, mamy tak już mają - po prostu wiedzą [emoji6] Moja właśnie wpada do nas na weekend (co jej się zdarza raz na rok!!) i też mam nadzieję że się nie domyśli, ale naprawdę mam wrażenie że ciut mi bebzolek już odstaje.. dobrze że jest zima to nikogo sweter oversize nie dziwi [emoji23]
Cześć jestem tu nowa. U mnie termin na 8 sierpnia. To już moja druga ciąża, mam w domu 6 miesięcznego chłopczyka moze tym razem będzie dziewczynka pozdrawiam wszystkie oczekujące
Witamy na forum! Masz 6 miesięcznego bobaska już w domku? Chciałaś mieć dzieci rok po roku? Czy po prostu natura podjęła decyzję za Ciebie? W każdym razie chylę czoła [emoji6]
Maridonna
Fanka BB :)
Chciałam mieć więcej niż jedno dziecko, nie ważne czy za rok czy pięć Pewnie będzie ciężko na początku ale podobno życie nam daje tyle ile zdołamy udźwignąć, jestem dobrej myśliWitamy na forum! Masz 6 miesięcznego bobaska już w domku? Chciałaś mieć dzieci rok po roku? Czy po prostu natura podjęła decyzję za Ciebie? W każdym razie chylę czoła [emoji6]
Ja dzisiaj też mam wzdety brzuch choc duzo nie wystaje to przed kolegą go jeszcze bardziej wciagalam [emoji23][emoji23][emoji23]Może kolega się nie domyśli. Zawsze mogłaś na kontrolna cytologię jechać czy po tabletki [emoji12]
A z mamą.. no cóż, mamy tak już mają - po prostu wiedzą [emoji6] Moja właśnie wpada do nas na weekend (co jej się zdarza raz na rok!!) i też mam nadzieję że się nie domyśli, ale naprawdę mam wrażenie że ciut mi bebzolek już odstaje.. dobrze że jest zima to nikogo sweter oversize nie dziwi [emoji23]
Ja dzisiaj też mam wzdety brzuch choc duzo nie wystaje to przed kolegą go jeszcze bardziej wciagalam [emoji23][emoji23][emoji23]
Hahaha! Też tak robie, zwłaszcza w pracy przy koleżankach! Póki się da wciągać to wciągam
Potem już nie ma zmiłuj, piłka będzie odstawać do samego końca [emoji16]
reklama
G
gośc176075
Gość
To ja też się nieśmiało witam, w poniedziałek robiłam betę, jutro idę zrobić powtórkę wizyta w piątek za tydzień, powtarzam że nie uwierzę dopóki nie zobaczę kropki [emoji16]