reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

Tak jak narazie z dzidziusiem ok. Badanie genetycznie mam na 31 stycznia :) a termin jak narazie mam na 5 sierpnia. Zobaczymy czy coś się zmieni czy będę lipcóweczką czy dalej sierpnióweczką :p

reklama
Hej dziewcyzny nie nadążam z wami czytać tego wszystkiego co wchodzę to mega dużo stron. A ja pochwale sie moją fasoleczką. Za tydzień mam nastepną wizytę także pokaże jak urosła :)
No przecudowne maleństwo[emoji7]
Teraz w takim tempie rośnie ta fasolka, że będzie różnica nawet za tydzień [emoji846]

Powiem wam dziewczyny, że ja w sumie nie mam jakiś wielkich zachcianek, do czasu jak nie zacznę czytać waszych postów.
Masakra nawet nie wiedziałam że mam taką ochotę na placki z jabłkami [emoji39]

Udało się mój lekarz wrócił dziś rano z gór i przyjmie mnie o 18:20 u siebie . Plamienie jakby mniejsze ale dziwnie mnie krzyż boli i brzuch delikatnie spięty :( także trzymajcie kciuki żeby było ok z moimi maluszkami

Udało się mój lekarz wrócił dziś rano z gór i przyjmie mnie o 18:20 u siebie . Plamienie jakby mniejsze ale dziwnie mnie krzyż boli i brzuch delikatnie spięty :( także trzymajcie kciuki żeby było ok z moimi maluszkami

Kochana będzie dobrze! Trzymaj się dzielnie. Przemów tam do maluchów by były grzeczne w środku [emoji173]️ daj znać po wizycie.

Wlasnie uslyszalam przed chwilą od niespecjalnie ulubionej przeze mnie koleżanki, że na pewno bede miec dziewczynkę, bo dużo gorzej wyglądam a przeciez wiadomo (!!) że dziewczynki kradna mamusiom urode. No bo syfy mam na czole, oko jakies niewyraźne, włos rozwiany na cztery strony świata a nie jakos specjalnie ułożony.. prorok chyba jakis. Ale poczucie wlasnej wartości o jakies -10. A jeszcze musiala to walnąć dzisiaj, a jak jest dzis Blue Monday :D
Ojej cóż za "miła" koleżanka.
Ale z tymi zabobonami co do płci to raczej nie ma co się sugerować. Moja kumpela była mega wysypana pół ciąży, a syna ma. To po prostu reakcja organizmu na hormony, a nie na płeć dziecka [emoji6]

reklama
U mnie zle wieści. Kilka dni temu ciąża się zatrzymała. W środę na szpital i tam sprawdza ale w cuda nie wierzę więc będzie zabieg. Odezwę się gdy będę w stanie.

Dokładnie wiem co teraz przychodzisz. Życzę Ci po pierwsze, żeby to okazał się jakis błąd i wydarzył się cud.
A gdyby jednak czarny scenariusz się ziscil to życzę profesjonalnej i życzliwej opieki w szpitalu.
Bardzo mi przykro i ogromnie Ci współczuję.

Do góry