reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

Dziewczyny czy tylko ja tak mam? Mamy jeszcze 3 dni do wizyty... ale mam takie różne obawy :( nic nie czuję, zero dolegliwości, czasem zachcianki co do jedzenia, ale po za tym nic... brzuszek narazie się nie zmienił...a my już 11+5 tc . Czy mam powody do obaw? Martwi mnie to ;/ im bliżej wizyty tym bardziej się boję....

U mnie też dzis 11+5! [emoji106]
Gdyby nie przeziębienie i wieczorny brzuszek to ogolnie bym się w ciąży nie czuła ;)

reklama
Wlasnie uslyszalam przed chwilą od niespecjalnie ulubionej przeze mnie koleżanki, że na pewno bede miec dziewczynkę, bo dużo gorzej wyglądam a przeciez wiadomo (!!) że dziewczynki kradna mamusiom urode. No bo syfy mam na czole, oko jakies niewyraźne, włos rozwiany na cztery strony świata a nie jakos specjalnie ułożony.. prorok chyba jakis. Ale poczucie wlasnej wartości o jakies -10. A jeszcze musiala to walnąć dzisiaj, a jak jest dzis Blue Monday :D
Boże ale ludzie są bezczelni. Lepiej się poczuła jak tak powiedziała? :|

Ja też dalej prócz tego że chce mi sie ciągle spać to nie mam innych objawów :)

Luxourious nie pekaj. Bedzie wszystko spoko. Jestem 1000 proc pewna. Jestem bardzo ciekawa ile Twoj brzdac ma. Bo mamy termin porodu tem sam, a ja nie bede miala usg do polowy. Ja wlasnie do klusek robie taka zasmazanke z boczku i kielbachy :) Moi rodzice potrafili w to jeszcze slonine wrzucic. Wiem ze niektorzy jedza te kluski z bialym serem???? Ale jakos nie potrafie sobie tego wyobrazic
Wiem, że dużo osób właśnie daje twaróg. Ja nie jadłam w taki sposób. Moje male było ostatnio o 5 dni młodsze.

Boże ale ludzie są bezczelni. Lepiej się poczuła jak tak powiedziała? :|

Ja też dalej prócz tego że chce mi sie ciągle spać to nie mam innych objawów :)

Nie wiem czy jej bylo lepiej. Z tym że ja wcale nie czuje się jakaś brzydka przez ciążę. Już widzę że syfy znikają i jest ich duuuzo mniej, włosy przestały wypadać, robią się mocniejsze i błyszczące. Ja się czuję normalnie, nie jakoś brzydko :D
A ze spaniem to faktycznie masakra.. mnie tak łamie popołudniami że walczę żeby nie zaryć nosem w biurko..

Hej dziewcyzny nie nadążam z wami czytać tego wszystkiego co wchodzę to mega dużo stron. A ja pochwale sie moją fasoleczką. Za tydzień mam nastepną wizytę także pokaże jak urosła :)

Załączniki

• 49712752_311053016283926_5808492416533004288_n.png
    49712752_311053016283926_5808492416533004288_n.png
    266,4 KB · Wyświetleń: 108
Hej ja dzisiaj na obiadek miałam ryż z kurczakiem w sosie serowym córka robiła . Masakra jak mi to śmierdziało ale zjadłam jakoś bo co powiem dziecku że nie dam rady .

reklama
Do góry