reklama
LokaLoka1020
Fanka BB :)
No przecudowne maleństwo[emoji7]Hej dziewcyzny nie nadążam z wami czytać tego wszystkiego co wchodzę to mega dużo stron. A ja pochwale sie moją fasoleczką. Za tydzień mam nastepną wizytę także pokaże jak urosła
Teraz w takim tempie rośnie ta fasolka, że będzie różnica nawet za tydzień [emoji846]
LokaLoka1020
Powiem wam dziewczyny, że ja w sumie nie mam jakiś wielkich zachcianek, do czasu jak nie zacznę czytać waszych postów.
Masakra nawet nie wiedziałam że mam taką ochotę na placki z jabłkami [emoji39]
Masakra nawet nie wiedziałam że mam taką ochotę na placki z jabłkami [emoji39]
Mamamonia88
Udało się mój lekarz wrócił dziś rano z gór i przyjmie mnie o 18:20 u siebie . Plamienie jakby mniejsze ale dziwnie mnie krzyż boli i brzuch delikatnie spięty także trzymajcie kciuki żeby było ok z moimi maluszkami
Kattrina
Trzymam kciuki. Trzymaj się, będzie dobrze.Udało się mój lekarz wrócił dziś rano z gór i przyjmie mnie o 18:20 u siebie . Plamienie jakby mniejsze ale dziwnie mnie krzyż boli i brzuch delikatnie spięty także trzymajcie kciuki żeby było ok z moimi maluszkami
martoosia04
Udało się mój lekarz wrócił dziś rano z gór i przyjmie mnie o 18:20 u siebie . Plamienie jakby mniejsze ale dziwnie mnie krzyż boli i brzuch delikatnie spięty także trzymajcie kciuki żeby było ok z moimi maluszkami
Kochana będzie dobrze! Trzymaj się dzielnie. Przemów tam do maluchów by były grzeczne w środku [emoji173]️ daj znać po wizycie.
Genadia
Trzymam kciuki!Udało się mój lekarz wrócił dziś rano z gór i przyjmie mnie o 18:20 u siebie . Plamienie jakby mniejsze ale dziwnie mnie krzyż boli i brzuch delikatnie spięty także trzymajcie kciuki żeby było ok z moimi maluszkami
Frambuesa
Ojej cóż za "miła" koleżanka.Wlasnie uslyszalam przed chwilą od niespecjalnie ulubionej przeze mnie koleżanki, że na pewno bede miec dziewczynkę, bo dużo gorzej wyglądam a przeciez wiadomo (!!) że dziewczynki kradna mamusiom urode. No bo syfy mam na czole, oko jakies niewyraźne, włos rozwiany na cztery strony świata a nie jakos specjalnie ułożony.. prorok chyba jakis. Ale poczucie wlasnej wartości o jakies -10. A jeszcze musiala to walnąć dzisiaj, a jak jest dzis Blue Monday
Ale z tymi zabobonami co do płci to raczej nie ma co się sugerować. Moja kumpela była mega wysypana pół ciąży, a syna ma. To po prostu reakcja organizmu na hormony, a nie na płeć dziecka [emoji6]
reklama
Alexa1905
U mnie zle wieści. Kilka dni temu ciąża się zatrzymała. W środę na szpital i tam sprawdza ale w cuda nie wierzę więc będzie zabieg. Odezwę się gdy będę w stanie.
Dokładnie wiem co teraz przychodzisz. Życzę Ci po pierwsze, żeby to okazał się jakis błąd i wydarzył się cud.
A gdyby jednak czarny scenariusz się ziscil to życzę profesjonalnej i życzliwej opieki w szpitalu.
Bardzo mi przykro i ogromnie Ci współczuję.