reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

opolskie:)

witam w poniedziałek, ja z wagą na razie byłam -1,5kg, aktualnie nie wiem, bo jestem zdania, ze ważę się tylko u lekarza :)

L.Ewa- ja aktualnie tez ciuchy z niższym stanem, nie wiem czy przegryzę takie wysokie, bo wszystko mnie w brzuszek drażni :)

Ja jutro muszę jechać oddać krew na test Pappa, a 31 prenatalne. jestem ciekawa jak bąbelek rośnie.

reklama
Czesc, ja mam dzis wizyte po 16-tej, dam znac wieczorem co i jak, mamy jakies problemy z netem, jest zasieg a rozlacza sie i nie mozna sie polaczyc, w plusie twierdza, ze u nich wszystko ok...ginie mi net nawet na caly dzien, na dodatek mam przedluzona umowe na tel i stara karte zablokowali a nowej nie aktywowali od momentu dostarczenia im umowy przez kuriera, maja czas widze...:realmad: czuje sie podle, mdli mnie masakrycznie, wstawilam rosol i ide ogarniac chate

opolskie:)

witam w poniedziałek, ja z wagą na razie byłam -1,5kg, aktualnie nie wiem, bo jestem zdania, ze ważę się tylko u lekarza :)

L.Ewa- ja aktualnie tez ciuchy z niższym stanem, nie wiem czy przegryzę takie wysokie, bo wszystko mnie w brzuszek drażni :)

Ja jutro muszę jechać oddać krew na test Pappa, a 31 prenatalne. jestem ciekawa jak bąbelek rośnie.
Tez mam 31 prenatalne w mediclinica :)

A ja wam opowiem jaki ze mnie debil, wieczorem naszykowałam sobie kubek na mocz bo dziś miałam jechać na badania i co oczywiście zrobiłam standardowo normalnie siku, a kubek pusty i teraz nie wiem czy jechać jutro ze wszystkim i liczyć, że do piątku będą wyniki czy jechać dziś na krew a jutro mocz dowieźć eh masakra jest ze mną ostatnio.:/
Ja robiłam w piątek badania i cos z nich było wysyłkowe i wyniki we wtorek po południu. Więc jeśli ty zrobisz jutro to też powinnaś zdążyć do piątku

Witam się i ja [emoji4]
U mnie od 3 dni (odpukac) jest samopoczucie idealne [emoji4]. Z jednej strony się cieszę, z drugiej z tyłu głowy coś mi podpowiada "a może coś jest nie tak?" Ale nie daje się zwariować, cieszę się, że funkcjonuje normalnie [emoji6]. Dziecko do szkoły odprowadzane, zaraz zbieram się na siłownię i po jakieś upominki na dzień babci i dziadka.

Ja kolejna wizyta dopiero 12 lutego [emoji85]. Prenatalne 23 lutego.

Miłego dnia i udanych wizyt [emoji4]

Ja z lodzkiego.
Witam dziewczyny! Stresu co niemiara ale powiem Wam że dosyć szybko ten czas leci! Jutro zaczynam 12 tydzień!!! Brzuszek już trochę widać a najbardziej wieczorem;)
Jak na razie chodzę w normalnych ciuchach ale po d omu dresy tylko wiazane bo gumki strasznie drażnią!
Zaczęłam oglądać wózki! Już nie mogę się doczekać zakupów ale wszyscy gadają zeby nie zapeszac! .. a jak u Was? Któraś ma dzisiaj lekarza?

reklama
Do góry