reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2019

opolskie:)

witam w poniedziałek, ja z wagą na razie byłam -1,5kg, aktualnie nie wiem, bo jestem zdania, ze ważę się tylko u lekarza :)

L.Ewa- ja aktualnie tez ciuchy z niższym stanem, nie wiem czy przegryzę takie wysokie, bo wszystko mnie w brzuszek drażni :)

Ja jutro muszę jechać oddać krew na test Pappa, a 31 prenatalne. jestem ciekawa jak bąbelek rośnie.

reklama
Czesc, ja mam dzis wizyte po 16-tej, dam znac wieczorem co i jak, mamy jakies problemy z netem, jest zasieg a rozlacza sie i nie mozna sie polaczyc, w plusie twierdza, ze u nich wszystko ok...ginie mi net nawet na caly dzien, na dodatek mam przedluzona umowe na tel i stara karte zablokowali a nowej nie aktywowali od momentu dostarczenia im umowy przez kuriera, maja czas widze...:realmad: czuje sie podle, mdli mnie masakrycznie, wstawilam rosol i ide ogarniac chate

opolskie:)

witam w poniedziałek, ja z wagą na razie byłam -1,5kg, aktualnie nie wiem, bo jestem zdania, ze ważę się tylko u lekarza :)

L.Ewa- ja aktualnie tez ciuchy z niższym stanem, nie wiem czy przegryzę takie wysokie, bo wszystko mnie w brzuszek drażni :)

Ja jutro muszę jechać oddać krew na test Pappa, a 31 prenatalne. jestem ciekawa jak bąbelek rośnie.
Tez mam 31 prenatalne w mediclinica :)

A ja wam opowiem jaki ze mnie debil, wieczorem naszykowałam sobie kubek na mocz bo dziś miałam jechać na badania i co oczywiście zrobiłam standardowo normalnie siku, a kubek pusty i teraz nie wiem czy jechać jutro ze wszystkim i liczyć, że do piątku będą wyniki czy jechać dziś na krew a jutro mocz dowieźć eh masakra jest ze mną ostatnio.:/
Ja robiłam w piątek badania i cos z nich było wysyłkowe i wyniki we wtorek po południu. Więc jeśli ty zrobisz jutro to też powinnaś zdążyć do piątku

Witam się i ja [emoji4]
U mnie od 3 dni (odpukac) jest samopoczucie idealne [emoji4]. Z jednej strony się cieszę, z drugiej z tyłu głowy coś mi podpowiada "a może coś jest nie tak?" Ale nie daje się zwariować, cieszę się, że funkcjonuje normalnie [emoji6]. Dziecko do szkoły odprowadzane, zaraz zbieram się na siłownię i po jakieś upominki na dzień babci i dziadka.

Ja kolejna wizyta dopiero 12 lutego [emoji85]. Prenatalne 23 lutego.

Miłego dnia i udanych wizyt [emoji4]

Ja z lodzkiego.
Witam dziewczyny! Stresu co niemiara ale powiem Wam że dosyć szybko ten czas leci! Jutro zaczynam 12 tydzień!!! Brzuszek już trochę widać a najbardziej wieczorem;)
Jak na razie chodzę w normalnych ciuchach ale po d omu dresy tylko wiazane bo gumki strasznie drażnią!
Zaczęłam oglądać wózki! Już nie mogę się doczekać zakupów ale wszyscy gadają zeby nie zapeszac! .. a jak u Was? Któraś ma dzisiaj lekarza?

reklama
Do góry