reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

Dziewczyny pomóżcie czy któraś z was miała taki jasnobezowy śluz :( wczoraj popołudniu i dziś rano miałam taki nic mnie nie boli i nie wiem co robić mój lekarz ma urlop do piątku ;(
Zapobiegawczo dużo leżeć i odpoczywać! Sama takiego nie miałam nigdy. Może przejedź się do szpitala, niech cię zbadają?

reklama
Strasznie się boje ale chyba pojadę jak mąż wróci z pracy ok 15 to się przejadę ;( mam nadzieję że z moimi maluchami wszystko w porządku

Już myślałam, że ze mną jest coś nie tak i nie potrafię łykać tabletek hehe mam mama dha premium i magne b6 brrrr

Pomorskie :) i u mnie będą szare kluchy, narobiłyscie mi smaka ale dopiero jutro bo dzisiaj mam jeszcze id wczoraj gotowca juppi ciasto robię luźne, klejące i prosto z deski odkrawam nożem po kawałku do wrzątku

Mamamonia88 u mnie co jakiś czas takie i podobne rewelacje, zawsze lepiej sprawdzić niż się denerwować. Trzymam kciuki żeby szybko przeszło i żebyś mogła być spokojna :*

@Mamamonia88, a Ty spodziewasz się bliźniaków, dobrze pamiętam? Jak Cie tylko coś niepokoi to jedz na izbę przyjęć. Jak jesteś w Krakowa to Ujastek ma izbe do 14, a na Kopernika całodobowo. Mają obowiązek Cie zbadać, jeśli tylko twierdzisz że coś jest nie tak. Zbadają Cie, zrobią USG, uspokoją [emoji6]
Myślę że będzie wszystko w porządku, ale jednak ciąża podwójna to ciąża podwyższonego ryzyka, więc tym bardziej muszą się Toba odpowiednio zająć.

Już myślałam, że ze mną jest coś nie tak i nie potrafię łykać tabletek hehe mam mama dha premium i magne b6 brrrr

Pomorskie :) i u mnie będą szare kluchy, narobiłyscie mi smaka ale dopiero jutro bo dzisiaj mam jeszcze id wczoraj gotowca juppi ciasto robię luźne, klejące i prosto z deski odkrawam nożem po kawałku do wrzątku
ja w srode bede robic szare kluski, kocham je!! dzis zrobilam rosol na dwa dni

reklama
Paulina no ja tez sie nagrzewalam na ten kogel mogel 3 i chyba bedzie kiepski, tak mi sie wydawalo po zapowiedziach. Daj znac jak Ci sie ogladalo. Kurde szkoda, zawssze bardzo lubilam jedynke i dwojke....

Do góry