reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2019

Smitka15 witaj. Na kiedy masz termin? To już chyba będzie końcówka sierpnia?

Ale fajnie dziewczyny (Marta i Marzycielka), że tak blisko siebie mieszkacie. Czy któraś z Was jest z kujawsko - pomorskiego? [emoji849]

Dzisiaj zrobiłam na obiad kluski ziemniaczane z serem i kiełbaską. Wyszły tak pyszne, że zgrzeszyłam obżarstwem. Jeszcze nigdy będąc w ciąży nie zjadłam tyle w jednym posiłku. [emoji57]
Ja pochodzę z kujawsko - pomorskiego i jestem na tyle często, na ile się da, bo mam tam całą rodzinę z mojej strony . Obecnie zachodniopomorskie, za mężem wyjechałam ;p

reklama
Paulina dziś jedz na krew jutro dowiez mocz.

Frambuesa - ja byłam u siebie w aptece właśnie też po mniejsze tabl na mam problem z lykaniem dziewczyny się że mnie śmiały ale przegladalam wszystkie jakie się dało i albo są takiej samej wielkości jak moje - mama Dha albo większe. Nie widziałam tylko magvit mama bo jest w sloiczku ale nie brałam go pod uwagę bo nie ma dha a ja chce z dha :)

To ja pomyliłam te ziemniaki gotowane z surowymi :D ot kucharka że mnie :D
Hmm rozumiem. Wygląda na to, że jednak będzie trzeba się przemęczyć do końca ciąży z tymi tabletkami gigantami [emoji16]

Wyniki w sensie
Tak też zrobię, trudno człowiek z przyzwyczajenia standardowo tak zrobił i teraz to już pies pogrzebany ;) miałabym to już z głowy, ale nic nie zrobię, swoją drogą zaczyna mnie opanowywać stres bo już śniło mi się to labo w nocy, że zapłaciłam jakąś kosmiczną kwotę, że zalecali jeszcze jakieś dodatkowe badania haha po prostu za dużo zdecydowanie myślę, przejmuje się itd tragedia niech już będzie weekend ja proszę i niech już będzie wszystko dobrze ! :)

Paulina dziś jedz na krew jutro dowiez mocz.

Frambuesa - ja byłam u siebie w aptece właśnie też po mniejsze tabl na mam problem z lykaniem dziewczyny się że mnie śmiały ale przegladalam wszystkie jakie się dało i albo są takiej samej wielkości jak moje - mama Dha albo większe. Nie widziałam tylko magvit mama bo jest w sloiczku ale nie brałam go pod uwagę bo nie ma dha a ja chce z dha :)

To ja pomyliłam te ziemniaki gotowane z surowymi :D ot kucharka że mnie :D
Pojadę jutro koleżanka bo w sumie to całe miasto trzeba przejechać aż na drugi koniec i jeszcze dwa razy stać w tych kolejkach, a większość z Was też pisze, że te pierwsze badania miała normalnie jak i wszystkie ;)

Najlepsze to było, że chciałam po 10 min jeszcze raz spróbować nasikać i nasikałam 10 ml, a mój mąż tak patrzy i mówi dziewczyno nie jedź nawet z tym bo tylko się pogrążysz :p także tego nie dosyć że na badania nie pojechałam to jeszcze pojemnik nowy muszę kupić :p

reklama
Do góry