reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

Ja z lodzkiego.
Witam dziewczyny! Stresu co niemiara ale powiem Wam że dosyć szybko ten czas leci! Jutro zaczynam 12 tydzień!!! Brzuszek już trochę widać a najbardziej wieczorem;)
Jak na razie chodzę w normalnych ciuchach ale po d omu dresy tylko wiazane bo gumki strasznie drażnią!
Zaczęłam oglądać wózki! Już nie mogę się doczekać zakupów ale wszyscy gadają zeby nie zapeszac! .. a jak u Was? Któraś ma dzisiaj lekarza?
Też to usłyszałam, żeby nie zapeszac, ale z drugiej strony jak ma być dobrze to będzie czy ty będziesz oglądać coś czy nie, ja też się lubię tak nakręcać nie potrzebnie dziś już nawet szukałam drugiego dna sytuacji, że zapomniałam nasikać w kubek także tego :/

reklama
W piatek. Kijowa godzina bo 15.30 I znowu mam problem co z dziewczynkami zrobic. Ale coś się wymyśli [emoji6]
Ja też piątek, ale nie wiem na którą :/ mąż chce żeby było wieczorem żeby jechał ze mną bo gdyby coś pamięta jak wyszłam z gabinetu trochę ponad rok temu i teraz chyba trochę się podświadomie boi, ja się boje wszystkiego i badań i USG, ale to pewnie jak większość z nas...

Małopolskie [emoji6]
I ja Małopolska
Ja też małopolskie
Witam i ja z małopolskiego :)

Dziewczyny dziś do 18 siedzę w pracy ratunku
Ja wczoraj do 18 byłam
Tępo takie ze wyszłam 18:30 :( powodzenia życzę :) :)
Ja dziś z młoda na kontrole i w sumie trochę liczę ze da nam wolne do piątku .... zarzekałam się pracować długo ale wczorajszy dzień tak mi dał w .....kosc ze napisałam do szefa ze nigdy więcej do 18 w pracy [emoji23]

Witam i ja z małopolskiego :)

Ja wczoraj do 18 byłam
Tępo takie ze wyszłam 18:30 :( powodzenia życzę :) :)
Ja dziś z młoda na kontrole i w sumie trochę liczę ze da nam wolne do piątku .... zarzekałam się pracować długo ale wczorajszy dzień tak mi dał w .....kosc ze napisałam do szefa ze nigdy więcej do 18 w pracy [emoji23]
Gdybym tylko ja miała możliwość napisania że nigdy więcej do 18 eh :p ale chyba wam powiem że jak po wizycie będzie oki to za miesiąc chyba wezmę L4 :p

Ojej rzeczywiscie późno. A w którym tyg jestes? Luty to w sierpniowkach raczej miesiac badan prenatalnych.... moze warto isc gdzies prywatnie na szybszą wizyte?
10 tydzień. Właśnie problem w tym, że prywatnie się zapisałam. Ale ginekolog miła, pierwszą ciąże poprowadziła i nie chce innej szukać. Eh. :/

@paulina1994 ja robiłam dzisiaj, w środę mam odberac bo grupę trzeba osobiście.
Robiłam grupę, HCV, HIV, toxo, vdrl, resztę miałam od rodzinnej - glukoza, mocz, morfo, tsh i wyszło 162zl w diagnostyce, więc nie jest źle.
I też mam wizytę w piątek więc chciałam jak najszybciej zrobić żeby było.

reklama
Dziewczyny pomóżcie czy któraś z was miała taki jasnobezowy śluz :( wczoraj popołudniu i dziś rano miałam taki nic mnie nie boli i nie wiem co robić mój lekarz ma urlop do piątku ;(

Do góry