reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
Ale bezpiecznie biore tylko jedna kapsuleczke.
Bo czutalam o babce ktora przrd porodem polaczyla wiesiolek z lisciami malin i jeszcze sobie wysmarowala pochwe... No i faktycznie biedy sobie narobila...
Chyba jednak przesadzic mozna ze wszystkim ;))))

Ja też słyszałam, że wiesiołek tylko do owu więc już go nie biorę. Zamówiłam sobie Composita Mama DHA. Polecam poczytac u pana tabletki analizy suplementów ciążowych :)

Witam Was dziewczyny
Od 3,5 roku staraliśmy się o pierwszą dzidzię. Po setkach badań stwierdzono niepłodność idiopatyczną. Jesteśmy po 3 nieudanych inseminacjach, ja po laparoskopi i histeroskopii, która tylko potwierdziła że wszystko w porządku.
Ostatecznie zdecydowaliśmy się na in vitro. Zrobiliśmy wszystkie zlecone badania i dziś mieliśmy jechać do profesora ustalić leki do stymulacji i termin.
I co? 6.12, w Mikołajki dostaliśmy największy prezent- 2 grube krechy na teście. W tym samym dniu beta 470.
Wg kalendarza dziś rozpoczęłam 6 tydzień i za kilka godzin mam pierwszą wizytę u lekarza.
Tak więc, nasza historia udowadnia że cuda się zdarzają
Życzę Wam wszystkiego co najlepsze, przycupnę tu z Wami

Gratulacje serdecz
Witam Was dziewczyny
Od 3,5 roku staraliśmy się o pierwszą dzidzię. Po setkach badań stwierdzono niepłodność idiopatyczną. Jesteśmy po 3 nieudanych inseminacjach, ja po laparoskopi i histeroskopii, która tylko potwierdziła że wszystko w porządku.
Ostatecznie zdecydowaliśmy się na in vitro. Zrobiliśmy wszystkie zlecone badania i dziś mieliśmy jechać do profesora ustalić leki do stymulacji i termin.
I co? 6.12, w Mikołajki dostaliśmy największy prezent- 2 grube krechy na teście. W tym samym dniu beta 470.
Wg kalendarza dziś rozpoczęłam 6 tydzień i za kilka godzin mam pierwszą wizytę u lekarza.
Tak więc, nasza historia udowadnia że cuda się zdarzają
Życzę Wam wszystkiego co najlepsze, przycupnę tu z Wami
Gratulacje serdeczne :* daj koniecznie znać jak u lekarza! :)

reklama
Do góry