paulina1994
Fanka BB :)
Kochana nie ma reguły ja w pierwszej ciąży powiedziałam niektórym o ciąży niestety straciłam ja więc były pytania a czemu, a dlaczego, nawet raz usłyszałam pytanie z takim podtekstem czy czasami czegoś źle nie zrobiłam kawę piłam etc, teraz niepowiedzialam nikomu oprócz jednej przyjaciółki która przeszła to samo co ja dzień później, a teraz rodzi za 2 msc ja zamierzam poczekać do kolejnej wizyty jak będzie serduszko i USG nie wykaże nieprawidłowości (modlę się o to codziennie) ale też tylko kilka najbliższym osobom, ja wiem, że chciało by się wykrzyczeć całemu światu, ale racja, że to nie jest bezpieczny moment...Ja to też się boje, znajomi też do nas mowią nie rozpowiadajcie jeszcze o ciązy, za wcześnie, żeby tam nic się nie stało.. ale u nich w 9 tyg. było poronienie i potem pytania jak tam dzidziuś itp. i tłumaczysz się że się nie udało .. jak o tym myśle, to mnie to strasznie stresuje bo to jest czas dla mnie takiego mega szczęścia, tyle na to czekałam i chciałabym się podzielić z tym z całym światem ale stres jest.. eh ;/