Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja na samą myśl o nich wymiotuje ja już po lekach, zastrzyku idę spać i jutro rano laboratorium mnie czeka a tam chyba nie ma pierwszeństwa dla ciężarnych więc módlmy się żeby nie było kolejki na 3 h swoją drogą rozumiem, że tylko wykaz badań zabrać nie trzeba żadnych kart ciąży itp?Zjadlabym......[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Nie wiem jakie są poznańskie szare kluchy, ale u nas kluski ziemniaczane to kluski z tartych ziemniaków. To, to samo?Sorry dziewczyny. Ale czy te kluski ziemniaczane, o ktorych bylo wspomniane to sa poznanskie szare kluchy czy inne kluski tu sa na mysli???
Dodałam mąkę pszenną, dwa jajka i trochę soli. Wyszły pyszne.Tak tak tak. Sama robilas? Dodajesz maka ziemniaczana czy pszenna? To sue nazywa albo szare kluchy zelazne albo kluchy na pyrach
Nie musisz [emoji57] Ja ostatnio zanioslam niecalą połowę.Zadam mega głupie pytanie, ale proszę o wyrozumiałość ostatnie badanie moczu nie wiem kiedy było [emoji14] Pani w aptece dała mi pojemnik 100 ml trzeba go całego zapełnić czy pół czy jak ?