reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

Ja juz opłaciłam te badania. Mój lekarz dał mi skierowanie i płace od razu u niego. ;) pozostaje mi tylko isc do Diagnostyki i je zrobić.

Jak długo czeka się na wynik HIV? bo mysle, że pojde sobie na tydzien przed kolejna wizyta, ale czy HIV wtedy bedzie juz?
U mnie wynik HIV był już na drugi dzień.

reklama
Jestem już po wizycie! :) prenatalne elegancko stresik był ale nie potrzebny :) wszystkie narządy są i dobrze pracują przeziernosc karkowa 1,2cm a podobno do 2,4 jakoś tak jeśli dobrze pamiętam. Nasz dzidziorek ma już 5,8 cm urósł w półtorej tygodnia ponad 2cm :) i dalej na 51% zostaje chłopak więc zacznę już szukać imion dla chlopcow a co! :)

Jestem już po wizycie! :) prenatalne elegancko stresik był ale nie potrzebny :) wszystkie narządy są i dobrze pracują przeziernosc karkowa 1,2cm a podobno do 2,4 jakoś tak jeśli dobrze pamiętam. Nasz dzidziorek ma już 5,8 cm urósł w półtorej tygodnia ponad 2cm :) i dalej na 51% zostaje chłopak więc zacznę już szukać imion dla chlopcow a co! :)

Super!!!! Brawo dla dzidziolka :)

Ekstra! Oby każda usłyszała takie dobre nowiny na prenatalnych :)

Zazdroszczę, że już jesteś po.. Same dobre wieści. Super!
Ja niestety muszę jeszcze ponad tydzień czekać.
Ja dziś też nienajlepiej się czuję [emoji2955]

Super [emoji4] ja będę załatwiac prenatalne jeśli wszystko będzie ok na poniedziałkowym usg

Ja dzisiaj po pierwszych badaniach krwi i czekam na wyniki. We wtorek muszę iść do lekarza i pewnie nie będę miała wszystkich ale potem mam wyjazd i kolejną wizytę mogę mieć dopiero 11.02 :( Pójdę więc we wtorek z tym co mam.

Co do spania dziecka w pokoju rodziców to z moją córką pierwsze 3 miesiace spałam w jej pokoju a potem wróciłam do męża do sypialni ;) Teraz będzie gorzej bo nie mamy pokoju dla drugiego dziecka ;) Musimy wyprowadzić się ze swojej sypialni do duzego pokoju na jakieś rozkładaną kanape ;)

reklama
Do góry