reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

Ja juz opłaciłam te badania. Mój lekarz dał mi skierowanie i płace od razu u niego. ;) pozostaje mi tylko isc do Diagnostyki i je zrobić.

Jak długo czeka się na wynik HIV? bo mysle, że pojde sobie na tydzien przed kolejna wizyta, ale czy HIV wtedy bedzie juz?
U mnie wynik HIV był już na drugi dzień.

reklama
Jestem już po wizycie! :) prenatalne elegancko stresik był ale nie potrzebny :) wszystkie narządy są i dobrze pracują przeziernosc karkowa 1,2cm a podobno do 2,4 jakoś tak jeśli dobrze pamiętam. Nasz dzidziorek ma już 5,8 cm urósł w półtorej tygodnia ponad 2cm :) i dalej na 51% zostaje chłopak więc zacznę już szukać imion dla chlopcow a co! :)

Jestem już po wizycie! :) prenatalne elegancko stresik był ale nie potrzebny :) wszystkie narządy są i dobrze pracują przeziernosc karkowa 1,2cm a podobno do 2,4 jakoś tak jeśli dobrze pamiętam. Nasz dzidziorek ma już 5,8 cm urósł w półtorej tygodnia ponad 2cm :) i dalej na 51% zostaje chłopak więc zacznę już szukać imion dla chlopcow a co! :)

Super!!!! Brawo dla dzidziolka :)

Ekstra! Oby każda usłyszała takie dobre nowiny na prenatalnych :)

Zazdroszczę, że już jesteś po.. Same dobre wieści. Super!
Ja niestety muszę jeszcze ponad tydzień czekać.
Ja dziś też nienajlepiej się czuję [emoji2955]

Super [emoji4] ja będę załatwiac prenatalne jeśli wszystko będzie ok na poniedziałkowym usg

Ja dzisiaj po pierwszych badaniach krwi i czekam na wyniki. We wtorek muszę iść do lekarza i pewnie nie będę miała wszystkich ale potem mam wyjazd i kolejną wizytę mogę mieć dopiero 11.02 :( Pójdę więc we wtorek z tym co mam.

Co do spania dziecka w pokoju rodziców to z moją córką pierwsze 3 miesiace spałam w jej pokoju a potem wróciłam do męża do sypialni ;) Teraz będzie gorzej bo nie mamy pokoju dla drugiego dziecka ;) Musimy wyprowadzić się ze swojej sypialni do duzego pokoju na jakieś rozkładaną kanape ;)

reklama
Do góry