reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

Gratuluję udanych wizyt! U nas córcia długo się ukrywala, wstydliwa chyba, dopiero po 30 tygodniu udało się podejrzeć, a chłopaki to już w 12 pokazywali wszystko co mają. I żeby było śmieszniej to tak im zostało po urodzeniu. Córa darla się zawsze jak ściągalam pieluche żeby zmienić i uspokajala się jak zapielam nową i dupka była schowana. A chłopcy to się uśmiechali, a potem już śmiali w głos przy każdej zmianie pieluchy jak uwolnili jajka. Tylko nowej nie chcieli zakładać hehe

reklama
Cześć dziewczynki, już czas żebym i ja się przywitała
:) podczytuję Was od samego początku, ale do czasu wizyty z USG nie miałam odwagi jeszcze się odzywać w tym wątku;) wizytę odbyłam, wszystko w porządku, dzidzia żyje i ma się dobrze :) termin mamy na 25 sierpnia. Jestem już mamą 2,5-latki (byłam lipcówką 2016) więc u nas będzie 3 lata różnicy, dokładnie tyle ile chciałam:)

Gratuluję ostatnich wizyt i witam serdecznie nowe mamuśki!!!

Nie bardzo mam czas by w ciagu dnia odpisywać bo po wyjściu ze szpitala w zeszły piątek córka od wtorku jest od nowa chora [emoji852] najpierw zlapala ucho a teraz wirusowe oskrzela i borykam się cały czas z gorączką A u mnie to mega stres. Latam ciagle po lekarzach i nie mam czasu zadbać o siebie A tez mam za 2 tygodnie wizytę u gina i badania te szczegółowe na usg i jeszcze laboratorium muszę odwiedzić i nie ma kiedy [emoji852]

I jeszcze tak się fatalnie momentami czuje że masakra. Rano pierwsze co to tulanki z wc. Później mnie muli wiekszosc dnia. Sil brak. Chyba przez to zmęczenie. 3kg do tyłu jestem. Witamin nie poradzę brac bo jeszcze gorzej się czuje [emoji852] oby tylko żadna anemia mi nie wyszła. I niech jak najszybciej przychodzi II trymestr może wtedy będzie lepiej [emoji6]

Witam wieczorową porą :) chciałabym dołączyć do sierpniowych mamusiek ;)Obserwuje już forum jakiś czas ale dopiero dzisiaj postanowiłam napisać. Co o mnie... obecna ciąża 10 tydzień, przede mną badania prenatalne a w domu 6 letnia córka. Termin porodu wg om 10.08 a wg usg 5.08. Pozdrawiam

Witajcie nowe mamusie [emoji4]

U mnie dzisiaj paskudna pogoda. Chyba przez to mam taki nastrój i same złe myśli... Dobrze, że jutro wizyta.

Miłego dzionka mimo wszystko [emoji274]

reklama
Cześć Wam,
ja dziś po obudzeniu zostałam zaskoczona wkladką koloru brąz. Przerazilam się, ale teraz nie widzę już żadnego plamienia. Te plamienia doprowadzą mnie do rozstroju nerwowego.
Pytanie do doświadczonych mam - czy takie rzeczy zdarzają się tylko w 1 trymestrze czy przez całą ciąże mogą grać na nerwach?

Do góry