reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

Zobacz załącznik 932817
8 kilowy grzeje bobo nie umie nie siedzieć na brzuchu :) młodsza pilnuje obok . Opiekunki pierwsza klasa [emoji5] ja sobie pójdę w środę (9+3 będzie ) na wizytę zerknąć co u nas. 1,5 tyg temu mieliśmy 1,2cm ( 7+3 ) . I później 5.02 prenatalne . I liczę na poznanie płci . W poprzedniej ciąży widziałam w tym tyg :)
Ale kociaki!!!! A wlasnie mialam pisac Ci wczesniej. Moje koty od kiedy zaciazylam mega kochajace i przytulasne sa wlasnie. Laduja sie na kolana i zawsze sa blisko. Jeden nawet zaczal spac w nocy na mojej poduszcze.... zawsze sie jakos tam w nocy wmontuje. Twoje tez sa ekstra.czule??? Z tego co kojarze Ty masz 4, tak?

reklama
U nas bylo widac płeć w niespełna 13 tygodniu jak poszlismy na pierwsze prenatalne. Ale że to chłopak to podobno widać wcześniej ;)
U nas dziewucha i w 12+ widział . Teraz tez w to wierze [emoji85][emoji85][emoji85]

Ale kociaki!!!! A wlasnie mialam pisac Ci wczesniej. Moje koty od kiedy zaciazylam mega kochajace i przytulasne sa wlasnie. Laduja sie na kolana i zawsze sa blisko. Jeden nawet zaczal spac w nocy na mojej poduszcze.... zawsze sie jakos tam w nocy wmontuje. Twoje tez sa ekstra.czule??? Z tego co kojarze Ty masz 4, tak?
Moje są zawsze kochane i blisko . Ale teraz bardzo pchają się na brzuch zwykle nogi były wystarczające :) a w łóżku zawsze śpią :) tak posiadam 4

No bo tu nie chodzi tylko o to zeby zobaczyc lub nie zobaczyc sikawke u dziewczynki trzeba widziec wargi( okropne slowo). My z mezem przy pierwszym dziecku sie nie dowiadywalismy. On nie chcial. Ale podczas USG widzialam co chcialam, a moja corka coz nie miala absolutnie nic do ukrycia. Haha. Teraz sie dowiemy:)

U nas dziewucha i w 12+ widział . Teraz tez w to wierze [emoji85][emoji85][emoji85]

Moje są zawsze kochane i blisko . Ale teraz bardzo pchają się na brzuch zwykle nogi były wystarczające :) a w łóżku zawsze śpią :) tak posiadam 4
To super masz je na rozrod czy tylko jako zwierzeta domowe. Wiem ze to nie forum o kotach. Ale wybaczcie dziewczyny jestem swiruska jesli chodzi o kociewie :) wszystkie rasowe czy dachulce tez masz???

To super masz je na rozrod czy tylko jako zwierzeta domowe. Wiem ze to nie forum o kotach. Ale wybaczcie dziewczyny jestem swiruska jesli chodzi o kociewie :) wszystkie rasowe czy dachulce tez masz???

Obecnie mam wszystko wycięte :) miała być niedługo kotka hodowlana ale plan wstrzymany pojawi się w odpowiednim momencie. Mam maine coon’y

Mój starszak był dość wstydliwy. I to do tego stopnia, że był przez kilka tygodni dziewczynką ;) Młodszy przy połówkowych pokazał co ma między nogami i dosadnie dał nam do zrozumienia, że nie ma nic do ukrycia.
Ciekawa jestem co będziemy mieli teraz :D

reklama
Gratuluję wszystkim udanych wizyt! Super że rosniemy :)
Ja już się nie mogę doczekać a to jeszcze 2 tygodnie prawie [emoji23]
Dziewczyny jak już się przeniesiemy kiedyś na zamknięty to zrobimy wątek wyprawkowy i będziemy polecać co kupić, no i myślę że zdjęcia i takie rzeczy to też raczej przy zamkniętym jednak.

Do góry