reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

Co co porodu to u mnie bedzie druga cc, tak postanowilam, mimo iz przed pierwsza cc bronilam sie nogami i rekami (3 nieudane idukcje) to tu wiem juz co mnie czeka i dam sie pociac.

Napisze mi ktos co z @Lenati? Wczoraj miala trafic do szpitala z ta ciaza w bliznie, nie mam czasu szukac na forum co z nia a sie martwie
Niestety ciąża pozamaciczna w bliznie, miała mieć zabieg.

Mi też jest mega słabo, ledwo z dzieckiem po schodach wchodzę. Jeszcze ta pogoda nas dobija, z tydzień już spaceru nie było bo albo - 10 albo śnieżyca.

reklama
U nas Koszt Porodu W prywatnej klinicznych to 2000zl za poród naturalny i 2800zl jeśli nie kłamie bo nie pamiętam dokładnie to cc. A w droższy jest 2800 za naturalny a 3600 za cc ale ze wybrałam lekarza z tańszego to i w tańszym zostanę. Także jest mega różnica między Krakowem a moim miastem :/

Możesz wrzucić zdjęcie tych opasek na mdłości?
RenderedImage.JPG

Mojej córki :) dla dorosłych nie ma takich kolorowych :)
Co co porodu to u mnie bedzie druga cc, tak postanowilam, mimo iz przed pierwsza cc bronilam sie nogami i rekami (3 nieudane idukcje) to tu wiem juz co mnie czeka i dam sie pociac.

Napisze mi ktos co z @Lenati? Wczoraj miala trafic do szpitala z ta ciaza w bliznie, nie mam czasu szukac na forum co z nia a sie martwie
Kochana , nie ja :) dziewczyna czekała na zabieg.

Ja byłam w poradni , i nic. Termin na 22go . Zbankrutuje ale umówiłam się na jutro 100km dalej prywatnie do lekarza chorób Zakaźnych . Zle się czuje po tych lekach i mam dość. :(

Aa dzięki za sprostowanie :)
Zobacz załącznik 931435
Mojej córki :) dla dorosłych nie ma takich kolorowych :)

Kochana , nie ja :) dziewczyna czekała na zabieg.

Ja byłam w poradni , i nic. Termin na 22go . Zbankrutuje ale umówiłam się na jutro 100km dalej prywatnie do lekarza chorób Zakaźnych . Zle się czuje po tych lekach i mam dość. :(

Ja nadaje z pracy. Nawet nienajgorzej się wstawało rano o tej 4. Jeszcze dwa takie dni przede mną. Dobrze, że jeszcze 2h i do domu [emoji173]️ masakra jak już bym wskoczyła pod kołderkę. Coraz bardziej boli mnie gardło, z nosa leci i takie ogólne uczucie przeziębienia.

Ja za to bardzo dobrze wspominam swój pierwszy poród. Presonel bardzo miły, bez wyjątku. Do tego osobne sale do rodzenia z wc, dostęp do piłki, wanny. Mogłam chodzić, dzwonić i robić co mi się podoba. Nawet się smialysmy z położna w niektórych momentach:) rodzilam ponad 9 H bez męża bo taki był nasz wybór. Drugi raz też tam będę rodzic a to szpital państwowy:)

U nas Koszt Porodu W prywatnej klinicznych to 2000zl za poród naturalny i 2800zl jeśli nie kłamie bo nie pamiętam dokładnie to cc. A w droższy jest 2800 za naturalny a 3600 za cc ale ze wybrałam lekarza z tańszego to i w tańszym zostanę. Także jest mega różnica między Krakowem a moim miastem :/

A skąd jesteś? Bo w Białymstoku 3,5tys za cc w2017 płaciłam.

reklama
Ja nadaje z pracy. Nawet nienajgorzej się wstawało rano o tej 4. Jeszcze dwa takie dni przede mną. Dobrze, że jeszcze 2h i do domu [emoji173]️ masakra jak już bym wskoczyła pod kołderkę. Coraz bardziej boli mnie gardło, z nosa leci i takie ogólne uczucie przeziębienia.
Zdrowiej, ja gnije na lozku, wrabalam pol opakowania raffaello...sama...

Do góry