reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

IMG_3886.JPG

Chyba nie jest zadowolony z gościa w brzuchu [emoji23][emoji23] czuja od początku .... ale zaczyna tak pchać się na brzuch i robi się poważny ze zaczynam się bać [emoji23][emoji23][emoji5]

Uwielbiam te nasz wieczory :)

reklama
@alita6 współczuję bardzo, przytulam i trzymam kciuki żeby się niedługo udało już bardziej szczęśliwie.

@Lenati moja też się pcha, już od samego początku, jakby wyczuła cholera :)

Alita - jeju strasznie mi przykro :(:(trzymaj się :*:*:*

Te Wasze przygody niektóre z porodówki są straszne :/ ja właśnie o szpitalach państwowych tylko takie rzeczy słyszę :/

No i właśnie to jest straszne! Znam tyle okropnych historii z porodów po prostu horror! Najgorsze jest to że przeważnie kobiety się tak zachowują,a przecież powinny chociaż trochę współczucia okazać! Przecież same przez to przechodzily! A co myślicie o prywatnych porodach?

Dlatego ja się właśnie zdecydowałam na poród prywatnie. Chce mieć Ludzi mimo że za kasę ale takich co mnie nie wyzwa, wespra, pomogą i mam nadzieję że się nie zawiode. Bo ja strasznie bałabym sie rodzic u mnie w szpitalach dlatego jak planowaliśmy dziecko to ja od początku mówiłam że jak się już uda to ja tylko prywatnie. Moja szwagierka zresztą do m ie też mówi masz rodzic prywatnie bo jak będziesz chciała państwowych to cie wezmę za fraki prywatnie i zapłacę. Takie to traktowanie w większości naszych szpitali. Brak słów

Alita - jeju strasznie mi przykro :(:(trzymaj się :*:*:*

Te Wasze przygody niektóre z porodówki są straszne :/ ja właśnie o szpitalach państwowych tylko takie rzeczy słyszę :/

Dlatego ja się właśnie zdecydowałam na poród prywatnie. Chce mieć Ludzi mimo że za kasę ale takich co mnie nie wyzwa, wespra, pomogą i mam nadzieję że się nie zawiode. Bo ja strasznie bałabym sie rodzic u mnie w szpitalach dlatego jak planowaliśmy dziecko to ja od początku mówiłam że jak się już uda to ja tylko prywatnie. Moja szwagierka zresztą do m ie też mówi masz rodzic prywatnie bo jak będziesz chciała państwowych to cie wezmę za fraki prywatnie i zapłacę. Takie to traktowanie w większości naszych szpitali. Brak słów

U mnie pierwszy poród tez prywatnie tylko przez cc. Teraz tez mam zamiar tak rodzic.
Tyle nasłuchałam się, ze wystarczy i nie zdecyduje się na państwowy szpital.

Ja za pierwszym razem rodziłam w Łodzi w Matce Polce. Teraz już nie mieszkamy w Łodzi, ale w moim mieście boję się rodzic i będziemy jechać do Łodzi, ale do prywatnego szpitala, gdzie jak się zgłosi w 36 tc to kwalifikują normalnie do porodu na NFZ, a obsługa i personel super [emoji4] OBY [emoji6]

reklama
Do góry