paulina1994
Fanka BB :)
Ale mam ochotę na zupę pomidorowa ale taką gęstą z ryżem mmmm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Współczuję.U mnie nadal wymioty, fajtycznie mniejsze, juz nie po kazdym posilku, ale minimum 2 razy dzienniez cerą mam roznie, dwa dni spokoju, pozniej zaraz pryszcze i nadal strasznie sucha, chociaz kremuje sie juz dwa razy dziennie.
Co do piersi, to szok ;p twarde, wielkie i zylaste
Oooooo wiem co jutro bede jescAle mam ochotę na zupę pomidorowa ale taką gęstą z ryżem mmmm
Ja jutro cały dzień w pracy więc chyba na obiado-kolacje flaki, które mamy od teściowejOooooo wiem co jutro bede jesc![]()
o to to to taka kąpiel właśnie lubię a inne nie sprawiają mi przyjemności
Współczuję.
Nie chcesz spróbować tych opasek na mdłości o których pisałam?
Kąpiel codziennie biorę w wannie, prysznic tylko na wyjeździe gdy nie ma innego wyjścia. Ograniczylam jedynie temperaturę z wrzątku do ciepłej. W poprzedniej ciąży robiłam tak samo. Jestem uzależniona od kąpieli, to jedyne co mnie relaksuje.Ale jak to?! Internety "trąbią", że kąpiele zabronione. Szczególnie długie i gorące. Konsultowalas to z gin? Jeśli można to super wieści, bo jestem u teściow a tu wanna. U nas prysznic tylko
Co to cyckówto ja mam też wielgasne, z żyłkami. Sutki nie zmieniły koloru.
Koniecznie się czymś smaruj. Balsamik jakiś fajny. Rozstępów nie powinno być. Ponoć nawodnienie też ma duży wpływ na rozwój rozstępów. Ja piję zdecydowanie za mało![]()
No właśnie, sushi nie musi być z surową rybą więc po co z niego rezygnować? Tak jakby nie jeść w ogóle ryby, a przecież jest taka zdrowa.Sushi :/ I teraz słodyczy, ale to głowa, bo przed ciążą jadłam sporadycznie, a teraz, jak nie mogę, to mi się po nocach śnią lody z bitą śmietaną, ciasta z kremami itp.
E tam, nieważne czy działają jak akupresura, czy jedynie na psychikę, ważne, że coś tam działają i jest lepiej (przynajmniej u mnie).Mam te opaski . Co prawda córki . od 3 dni wieczorem mam mdlosci
Wczoraj ubrałam, w sumie wcisnęłam się [emoji23] i było delikatnie lepiej , i dziś tez na razie jest ok . Ale czy to działa ??? Nie wiem . 3 ciąża i pierwszy raz mam mdloscisiedzę w nich może choć na psychikę działają ze ma być lepiej
![]()