paulina1994
Fanka BB :)
Ale mam ochotę na zupę pomidorowa ale taką gęstą z ryżem mmmm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Współczuję.U mnie nadal wymioty, fajtycznie mniejsze, juz nie po kazdym posilku, ale minimum 2 razy dziennie z cerą mam roznie, dwa dni spokoju, pozniej zaraz pryszcze i nadal strasznie sucha, chociaz kremuje sie juz dwa razy dziennie.
Co do piersi, to szok ;p twarde, wielkie i zylaste
Oooooo wiem co jutro bede jescAle mam ochotę na zupę pomidorowa ale taką gęstą z ryżem mmmm
Ja jutro cały dzień w pracy więc chyba na obiado-kolacje flaki, które mamy od teściowejOooooo wiem co jutro bede jesc
o to to to taka kąpiel właśnie lubię a inne nie sprawiają mi przyjemności
Współczuję.
Nie chcesz spróbować tych opasek na mdłości o których pisałam?
Kąpiel codziennie biorę w wannie, prysznic tylko na wyjeździe gdy nie ma innego wyjścia. Ograniczylam jedynie temperaturę z wrzątku do ciepłej. W poprzedniej ciąży robiłam tak samo. Jestem uzależniona od kąpieli, to jedyne co mnie relaksuje.Ale jak to?! Internety "trąbią", że kąpiele zabronione. Szczególnie długie i gorące. Konsultowalas to z gin? Jeśli można to super wieści, bo jestem u teściow a tu wanna. U nas prysznic tylko
Co to cycków to ja mam też wielgasne, z żyłkami. Sutki nie zmieniły koloru.
Koniecznie się czymś smaruj. Balsamik jakiś fajny. Rozstępów nie powinno być. Ponoć nawodnienie też ma duży wpływ na rozwój rozstępów. Ja piję zdecydowanie za mało
No właśnie, sushi nie musi być z surową rybą więc po co z niego rezygnować? Tak jakby nie jeść w ogóle ryby, a przecież jest taka zdrowa.Sushi :/ I teraz słodyczy, ale to głowa, bo przed ciążą jadłam sporadycznie, a teraz, jak nie mogę, to mi się po nocach śnią lody z bitą śmietaną, ciasta z kremami itp.
E tam, nieważne czy działają jak akupresura, czy jedynie na psychikę, ważne, że coś tam działają i jest lepiej (przynajmniej u mnie).Mam te opaski . Co prawda córki . od 3 dni wieczorem mam mdlosci
Wczoraj ubrałam, w sumie wcisnęłam się [emoji23] i było delikatnie lepiej , i dziś tez na razie jest ok . Ale czy to działa ??? Nie wiem . 3 ciąża i pierwszy raz mam mdlosci siedzę w nich może choć na psychikę działają ze ma być lepiej