reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
u mnie 8 tydzień, piersi mam ogromne, więc zauważy chyba każdy :) A co do brzuszka, faktycznie wiczorami jest zaokraglony dość mocno, rano wraca do normy :) jednak po koszulkach czuję, ze jest lekko powiększony.

<3

Ja już niestety musiałam staniki zmienić o rozmiar większe ;) u mnie lekko widoczny już brzuszek zaokrąglony i koszulki też rozmiarowo muszą być większe :happy: niby każdy mi mówi że brzuszek widać dopiero po 3 m-cu ale myślę że każdy inaczej przechodzi zmiany i w moim przypadku już można stwierdzić po wyglądzie że mogę być w ciąży :)
mamy 9tc i 1 dzień;)

Załączniki

• 20181228_160832.jpg
    20181228_160832.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 108
U mnie cera tragiczna, od wczoraj jakieś nowe syfy na całej twarzy. Brzuch widac, przynajmniej ja widzę, piersi urosły. Z utęsknieniem czekam na II trymestr czyli miesiąc miodowy ciąży, kiedy włosy i cera wreszcie będą takie jak powinny być codziennie [emoji38]

U mnie cera tragiczna, od wczoraj jakieś nowe syfy na całej twarzy. Brzuch widac, przynajmniej ja widzę, piersi urosły. Z utęsknieniem czekam na II trymestr czyli miesiąc miodowy ciąży, kiedy włosy i cera wreszcie będą takie jak powinny być codziennie [emoji38]
Mi właśnie w 3 miesiącu ciąży z synkiem cera się poprawiła a i w ciąży włosów nie gubilam

<3

Ja już niestety musiałam staniki zmienić o rozmiar większe ;) u mnie lekko widoczny już brzuszek zaokrąglony i koszulki też rozmiarowo muszą być większe :happy: niby każdy mi mówi że brzuszek widać dopiero po 3 m-cu ale myślę że każdy inaczej przechodzi zmiany i w moim przypadku już można stwierdzić po wyglądzie że mogę być w ciąży :)
mamy 9tc i 1 dzień;)
Faktycznie piękny brzuszek :)))

Cześć dziewczyny :) widzę że przybyło nas :) ja rzadko na forum bo mały daje mi ostatnio popalić. Jestem już po 2 wizycie. Dzidzia 2.6 cm i pięknie bije serduszko :-) zmienił się termin porodu na 02.08, ciekawe jaki będzie po 1 badaniach prenatalnych. Pozdrawiam

reklama
U mnie cera sie bardzo pogorszyla. Normalnie mialam gładka, bez zadnych wypryskow i porów. A teraz naliczylam 13 pryszczy i caly czas cos doskakuje nowego. Moja twarz wogole stala sie taka brzydka. Bez blasku, koloru. W paznokciach i wlosach nie zauwazylam zmian. Z brzucha no cóż, mam wzdecie od rana do wieczora. I nie dopinam guzika. Mimo , ze na wadze 2 kg mniej niz przed ciaza.

Do góry