reklama
Klaudia090495
Zaciekawiona BB
u mnie 8 tydzień, piersi mam ogromne, więc zauważy chyba każdy A co do brzuszka, faktycznie wiczorami jest zaokraglony dość mocno, rano wraca do normy jednak po koszulkach czuję, ze jest lekko powiększony.
<3
Ja już niestety musiałam staniki zmienić o rozmiar większe u mnie lekko widoczny już brzuszek zaokrąglony i koszulki też rozmiarowo muszą być większe niby każdy mi mówi że brzuszek widać dopiero po 3 m-cu ale myślę że każdy inaczej przechodzi zmiany i w moim przypadku już można stwierdzić po wyglądzie że mogę być w ciąży
mamy 9tc i 1 dzień
Załączniki
U mnie cera tragiczna, od wczoraj jakieś nowe syfy na całej twarzy. Brzuch widac, przynajmniej ja widzę, piersi urosły. Z utęsknieniem czekam na II trymestr czyli miesiąc miodowy ciąży, kiedy włosy i cera wreszcie będą takie jak powinny być codziennie [emoji38]
@paulina1994, łatwo się mówi ale wrzuć na luz. Do 15 już tylko 4h. Nerwami nic nie ugrasz ani nic nie przyspieszysz. Jestem pewna że na USG wszystko będzie w porządku, musi być!
paulina1994
Fanka BB :)
Trzymaj kciuki może akurat, ale nerwy ogromne, ogarnęłam się i o 14 wyjeżdżam bo mam około godziny drogi@paulina1994, łatwo się mówi ale wrzuć na luz. Do 15 już tylko 4h. Nerwami nic nie ugrasz ani nic nie przyspieszysz. Jestem pewna że na USG wszystko będzie w porządku, musi być!
martoosia04
Klaudia, śliczny brzuszek. Faktycznie już taki ciążowy
Ja dorzucę jeszcze bardzo wrażliwe sutki. Ledwo mogę dotknąć
Ja dorzucę jeszcze bardzo wrażliwe sutki. Ledwo mogę dotknąć
Mi właśnie w 3 miesiącu ciąży z synkiem cera się poprawiła a i w ciąży włosów nie gubilamU mnie cera tragiczna, od wczoraj jakieś nowe syfy na całej twarzy. Brzuch widac, przynajmniej ja widzę, piersi urosły. Z utęsknieniem czekam na II trymestr czyli miesiąc miodowy ciąży, kiedy włosy i cera wreszcie będą takie jak powinny być codziennie [emoji38]
k.karolina
Faktycznie piękny brzuszek ))<3
Ja już niestety musiałam staniki zmienić o rozmiar większe u mnie lekko widoczny już brzuszek zaokrąglony i koszulki też rozmiarowo muszą być większe niby każdy mi mówi że brzuszek widać dopiero po 3 m-cu ale myślę że każdy inaczej przechodzi zmiany i w moim przypadku już można stwierdzić po wyglądzie że mogę być w ciąży
mamy 9tc i 1 dzień
Maridonna
Cześć dziewczyny widzę że przybyło nas ja rzadko na forum bo mały daje mi ostatnio popalić. Jestem już po 2 wizycie. Dzidzia 2.6 cm i pięknie bije serduszko :-) zmienił się termin porodu na 02.08, ciekawe jaki będzie po 1 badaniach prenatalnych. Pozdrawiam
reklama
U mnie cera sie bardzo pogorszyla. Normalnie mialam gładka, bez zadnych wypryskow i porów. A teraz naliczylam 13 pryszczy i caly czas cos doskakuje nowego. Moja twarz wogole stala sie taka brzydka. Bez blasku, koloru. W paznokciach i wlosach nie zauwazylam zmian. Z brzucha no cóż, mam wzdecie od rana do wieczora. I nie dopinam guzika. Mimo , ze na wadze 2 kg mniej niz przed ciaza.