reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
Zastanawiam się czy dziś będę miała te wyniki w Diagnostyce bo zazwyczaj były w poniedziałek wieczorem jak robiłam w sobotę, ale teraz jest Sylwester ciekawe jak to będzie...

Witajcie przedpoludniowo. U mnie kiepsko, zjadłam śniadanie i znowu mi niedobrze.. Do tego nie wyproznialam się od soboty i tak mnie męczy.
Mierzyłam cukier dzisiaj na czczo i wyszło 82, więc chyba nie ma się czym przejmować. Zaraz sobie zmierzę godzinę po posiłku.

Dziewczyny, a czy dretwieja wam ręce? Tzn nawet nie wiem czy to dretwienie, czy bardziej skurcz, taki ciągnący ból w lewej ręce głównie w nadgarstku. Co wieczór to mam, czytałam o tym ale kobitki miały to w późniejszych tygodniach ciąży . Czy to ma wgl związek z ciąża? Jeśli chodzi o skurcze to biorę magnez.

Hej Dziewczyny! Ja dziś czuję się tragicznie. Przygotowując śniadanie dla córki prawie zasłabłam [emoji45] Choroba mnie dobija... Martwię się żeby z fasolką było wszystko dobrze...

Dziewczyny, a czy dretwieja wam ręce? Tzn nawet nie wiem czy to dretwienie, czy bardziej skurcz, taki ciągnący ból w lewej ręce głównie w nadgarstku. Co wieczór to mam, czytałam o tym ale kobitki miały to w późniejszych tygodniach ciąży . Czy to ma wgl związek z ciąża? Jeśli chodzi o skurcze to biorę magnez.
Mnie dretwiały ręce i nogi w pierwszej ciąży ale dopiero jak już byłam mega wielka i zatrzymywałam wodę w organizmie [emoji846]

Ja mam dość dziwną dolegliwość a mianowicie raz na jakiś czas bolało mnie kolano, ale to było raz na jakiś czas szczerze nie wnikalam od czego, a teraz w ciąży boli mnie co chwilę jakby od hormonów był ból kolana czasami to ręce mi opadają ;p

Mnie lekko dretwieje czasem lewe udo jak siedzę i czuje wtedy takie ciepło. Też się zastanawiam czy to ciąża czy coś innego. Ja zapominam brać magnez ale piję kakao prawie codziennie.

reklama
A ja w końcu zjadłam dzisiaj jakieś owoce bo nie pamiętam kiedy jadłam :/ pokroilam sobie jabłko i kiwi coś chociaż dobrego dla fasolki :)

Do góry