reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój i postępy naszych dzieci

haha dzieki, dobrze ze Tymek nie rozumie bo by chyba spuchl z dumy z tych pochwal :) pamietajcie ze on jeden z najstarszych, wiec w jego "wieku" wiele dzieciaczkow bedzie mialo podobne osiagniecia.
Przodonik stada mnie rozwalil :-D:-D jak to bylo- mamy najbardziej pokrecone stado na swiecie? ;)

reklama
Trochę zmniejszę rangę osiągnięć ;)

Ale nareszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chybnęła się Drobina z pleców na brzuch! Zaczaiła, że musi nogi podgiąć, a nie trzymać prosto i tylko się w pałąk wyginać.
Brawa dla mojego mega-opóźnionego dziecka ;P
I rehab. się od nas wreszcie odczepią!!!!!!!!!!!

Dzag popieram Dziewczyny Tymek przesłodki i fajowe to ,,foczkowanie'', mój naprawdę wyprawia co może i kombinuje jak się da, ale na foczkowanie nie wpadł:-D
Gosha ale super, już nie mogę się doczekać kiedy mój sam wstanie, nie mówiąc już o zrobieniu kilku kroczków, zdolniacha z tego Twojego chłopczyka:tak:
Ewa gratulacje, doczekałaś się i w dodatku Anielka ambitna na jednym nie poprzestaje:-)

Muszę przyznać ,że mój synek też ambitny, to ,że siedzi posadzony to dla niego za mało i kombinuje jakby tu samemu usiąść, kładzie się na bok, podgina nóżkę,łapie ją rączką, drugą prostuje...i nie wie co dalej z tym zrobić:-D
A dziś pierwszy dzień od poprzedniej niedzieli bez większego marudzenia, to chyba był ten skok

moje dziecko dzisiaj ćwiczyło opieranie się na prostych raczkach ale na mnie i jak poleciał czołem w mój nos to już od kilku godzin mnie boli i ryczałam dłużej niż on :p oby tylko sińce pod oczami mi nie wyskoczyły :/

Ulubiona pozycja Anieli ostatnio przy zasypianiu:
Opiera się na głowie i stopach, ręce przy głowie - i tylko te punkty trzymają kontakt z podłożem, reszta ciała jest w górze!

Muszę ją nagrać, bo komicznie to wygląda ;)

Oo ewa to jest kolejna ewolucja ktora Tymek tez robi zawsze jak jest mega spiacy. I tak sie wije jak dzdzownica. Komicznie to wyglada. Oczywiscie nie skutkuje to usnieciem, bo on na brzuchu zasypiac nie umie. Czasem pospi troche na brzuchu jak sie w nocy przekreci ale tak zeby zasnac to nie.

Aaaa no dobra pochwalę się, obraca się! :D póki co z plecków na brzuszek, ślicznie w dwie strony, trenowaliśmy i nagle zaskoczył, teraz mamy zabawę, ja go siup na plecy a ten szybko na brzuszek i odchodzą piski i śmiechy :) teraz tylko nie wiem, jak go nauczyć na plecki, bo w ogóle nie ogarnia po co ma wracać :)
Dzięki za doping, widać w oczekiwaniu na wizytę u fizjoteraupeuty coś ruszyło!
W tym tempie to gdzieś za rok wstanie :p ale przynajmniej jest nadzieja, haha

gratki dla Waszych, jak widzę, co niektóre Wasze dzieciaki wyprawiają to szok! :szok:

Polisia gratulacje!!! Wiem jak taki wyczekany postep cieszy:-) ha jak znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie jak nauczy obrotu na plecy to ja chetnie poslucham, bo mnie sie od dwoch miesiecy ta sztuka nie udaje. Kompletnie nie kojarzy ze mu to do czegos potrzebne, a przydaloby sie do spania!!!!

reklama
polisia super :-D

Ja się też pochwalę. Mania dzisiaj samodzielnie stanęła przy zabawce kostce, a następnie przy półce:szok: Nie chciałam wierzyć mamie jak mi opowiedziała, ale powtórzyła to potem w ciągu dnia kilkukrotnie. Jestem w szoku. Stoi a nie usiedzi ni chwilki:szok: Zaraz się okaże, że szybciej będzie chodzić niż siedzieć, no kosmos:rofl2:

Do góry