reklama
Mój Tymek chyba za mało "nie" słyszy od rodziców, bo nawet tej prostej sylaby z jego ust nie słyszymy . Jestem w szoku, że Wasze dzieci coś już mówią. To przecież dopiero półroczniaki... Mnie tam się nie spieszy . Ale siedzieć już by mógł. Chociaż wczoraj zaczęliśmy się karmić już w krzesełku. Mamy takie bez szelek ("dar" od kogoś z rodziny) i trochę go jeszcze buja.
Hmmm... No to u nas podobna sytuacja jak u asi8783 .
Hmmm... No to u nas podobna sytuacja jak u asi8783 .
kakakarolina
Fanka BB :)
olka to nawet papa nie robi ale moja wiedza mi podpowiada że prawdziwe nie usłyszymy najwcześniej za rok ;-) teraz zasób słów zależy od wyobraźni rodziców;-)
Za każdym razem jak mój tato bierze małą na ręce to jej śpiewa. Mała tak się do tego przyzwyczaiła że jak on nie śpiewa to ona mruczy żeby go zachęcić do śpiewania jej. Tata zaczął protestować i pyta: czemu ona u was nie mruczi i nie śpiewa tylko u mnie?? a jednak dzieci takie małe a mają już swoje przyzwyczajenia i wiedzą czego od kogo wymagać
marcia331
A propos wypowiadanych słów :-) Wczoraj M. pyta mnie: mogę iść w czwartek na piłkę? Na to Tymek siedzący w krzesełku: mooogeee no i coż mama miała do gadania, nie mogła się nie zgodzić, skoro dziecko dało przyzwolenie. Aaa rano jak M. wychodził do pracy, żegnał się z Tymkiem i mówi: Zabiorę Cię ze sobą do pracy. A Tymek na to: dzieee? No do pracy i tak sobie gadają moje chłopaki
Czy Wasze dzieci też zgrzytają zębami???? Odkąd Tymkowi wyszły górne jedynki to strasznie zgrzyta o dolne zęby. Okropne to jest. Chyba mu po prostu te zęby w buzi przeszkadzają i nie wie co to ;-) mam nadzieję że mu to szybko przejdzie bo brzmi to okropnie.
Czy Wasze dzieci też zgrzytają zębami???? Odkąd Tymkowi wyszły górne jedynki to strasznie zgrzyta o dolne zęby. Okropne to jest. Chyba mu po prostu te zęby w buzi przeszkadzają i nie wie co to ;-) mam nadzieję że mu to szybko przejdzie bo brzmi to okropnie.
Ostatnia edycja:
M
milionka
Gość
hehe u nas też dzisiaj królowalo slowo gdzie Dzisiejsza rozmowa:
Ja: Cześć kochanie. Babcia z Tobą zostanie bo mamusia musi wyjść.
Sz: Gdzie?
Ja:Oddać krew.
Ja:w szpitalu
Sz: gdzie?
itd itp
Uśmiałam się nieziemsko
Ja: Cześć kochanie. Babcia z Tobą zostanie bo mamusia musi wyjść.
Ja:Oddać krew.
Ja:w szpitalu
Sz: gdzie?
itd itp
Uśmiałam się nieziemsko
weronkazzz
tulęTolę
hahahahhhah, millionka
a ja mam pytanie do mam siedzących bąbelków - jak one SIADAJĄ? bo siedzieć tolka siedzi, ale nie siada
a ja mam pytanie do mam siedzących bąbelków - jak one SIADAJĄ? bo siedzieć tolka siedzi, ale nie siada
reklama
kakakarolina
Weronkazz Olisko nie siada ale wiem że dzieci siadają z pozycji czworacznej (którą wreszcie ruda dziś przyjeła) odpychają się rączkami i sadzają pupę