reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój i postępy naszych dzieci

reklama
A my sobie doskonalimy siedzenie :)
O obrotach ani widu, ani słychu ;P

Przy okazji film jest piękną ilustracją jak w dwie minuty od euforii przejść do rozpaczy :D

[video=youtube;YVzZ4hHCTR4]http://www.youtube.com/watch?v=YVzZ4hHCTR4&feature=youtu.be[/video]

ewa no dosłownie jakbym Tymcia z Majką widziała :-D Tylko Majka jak widzi że nakręcam film to od razu się ładuje do łóżeczka, no nbo jakże to tak żeby jej nie było w kadrze?? ;-) Bardzo ładnie siedzi Anielka, Tymek też namiętnie ćwiczy ale nie usiedzi długo, parę minut i basta

Franek ma teoretycznie zakaz wchodzenia do łóżeczka, bo robi dziury w materacu ;) Za gruby jest ;P
Ale do turystycznego i tak nie ma jak wejść, bo nic przy nim nie stoi. Do drewnianego włazi po kanapie.

Aniela faktycznie coraz ładniej siedzi. Dziś się podpierać przestała nawet.

Summer super ze to napisalas, bo myslalam ze tylko moj Tymek jest taki. Ostatnio z zegarkiem w reku sprawdzalam ile wytrzyma bez wierzgania nogami, walenia reka w podloge i ogolnych wygibasow. Wytrzymal 10s!!!! On jest w ciaglym ruchu. Jedynie kiedy spi jest spokojny, chociaz tez nie zawsze. I tez zaczelam sie juz zastanawiac czy tylko moje dziecko jest takie nadpobudliwe.

Super sobie wasze dzieciaczki z siedzeniem radza. Tymek jeszcze nie usiedzi sam, no moze chwilke. Dalej probuje podnoszenia sie na kolankach, ale jeszcze mu sie troche nogi rozjezdzaja. Jeszcze mu troche zajmie nauka raczkowania.
A jutro Tymek konczy pol roczku!!!!! Kiedy to zlecialo?????

Ewa autentycznie jestem fanka Anielki ! Słodzinka ! Super siedzi moim zdaniem moja to odrazu fika na boki albo do przodu ;D Masz takie samo łożeczko jak moi dziadkowie kupili dla Lilki zebym mogla do nich jezdzic w dluzsze odwiedziny .Masz tam materac zwykly wlozony ? Sorry za off top ;D

Lewek, przy naszym łóżku mamy drewniane, a to turystyczne stoi u Franka w pokoju. Ma podwieszone dno, a na tą fabryczną deseczkę niewygodną daliśmy zwykły materac, bo na niej się nie da spać.

reklama
Karolina tak mówisz a ja naprawde myślałam ,że większośc dzieci w tym wieku jest raczej spokojnych, nie mówię ,że mają leżeć jak kłoda,ale jakoś tak spokojniej;) dobrze ,że Summer napisala o tym ,bo ja też myślałam ,że moje jakieś nadpobudliwe czy co...jak nie trze noga o nogę aż zdejmie skarpetki to rączkami macha bijąc sie przy tym po brzuchu, turla się z jednego końca pokoju na drugi, pełza , bije zabawkami o podłoge i wiele innych tego typu:-D ale jak nie on jeden ,to odetchnęłam;)

Do góry