reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozwój i postępy naszych dzieci

Gratuluje dziciaczkom nowym umiejętności!
Aia, super, u mnie śpi po 8 h co noc, ale jeszcze czasami nie wstrzeli się idealnie w nasze h bo zasypia o 19:-) więc karmie znów o 4, a potem sen do 9, czasami 10. No i co mnie najbardziej cieszy, znów zaczęła spać w dzień:-D

reklama
Karolina, cenna umiejętność - fakt :D

Aniela zasypia o 19, więc nie marzę póki co, żeby dospała do 6 czy 7 ;) Ale już wydłuża przerwy, bo dotąd wstawała ok. 23 i potem jakoś raz w nocy, a teraz do 1 dociąga spokojnie. Raz już jej się zdarzyło wstać tylko o 3 i spać potem ładnie dalej do 8 :) Ale to raz ;)

u nas dziś kolejny postęp jak dla mnie najfajniejszy z dotychczasowych- nasz mały koleś dziś pierwszy raz się śmiał w głos! Aż sama sie popłakałam ze śmiechu bo aż czkawki dostał z tego śmiechu:-D

Gosha moj Wiktorek też dzisiaj pierwszy raz się śmiał w głos :) i ja również ze wzruszenia miałam łzy w oczach :) serce podskakuje z radości jak dziecko takie szczęśliwe :)

Ale Wam zazdroszczę... Mój Tymek odziedziczył chyba sposób śmiania się po mnie :dry:. A ja się nie śmiałam, tak jak na reklamach pewnego jedzonka dla dzieci ;-), tylko tak "wciągałam" w siebie głośno powietrze. Ciężko to nawet opisać :-p. No i tak samo Tymek robi. Cóż, będę sobie oglądała śmiechy niemowlaków na YouTubie :-p.

katiusza ale super filmik :-) Wiki jaki skupiony na tych zabawkach :-) a uśmiechy na końcu filmiku najlepsze. Też chyba muszę nagrać Tymka i wrzucić Wam do obejrzenia, szczególnie rano jak leży pod karuzelką. Tak wyma****e rękami i nogami i śmieje się na całego. Uwielbiam wtedy na niego patrzeć.

reklama
o jaki Wiki zapatrzony w zabawki :) super. Katjusza a czy on już łapie zabawki i przytrzymuje na dłuższą chwilę w rączce, czy na razie tylko tak "celuje" w zabawki?
Bo mój Wiktor na razie tylko celuje w zabawki. Czasem mu się zdarzy, że coś złapie ale żeby się bawić zabawką trzymając w rączce, to nie.

Do góry