reklama
może nie w temacie... ale wczoraj po 2miesiącach odwiedził nas najstarszy... miałam wrażenie ze to obcy człowiek...przykro mi tak bardzo ale nie jestem w stanie nic zmienić!! Na jego widok Brunon tak beczał i był przyklejony do mnie ze nic zrobic nie mogłam a pozostała trójca wisiała na nim ze szczęscia..
Czy Wasze dzieciaczki tez się wstydzą i ryczą na obcych?
Czy Wasze dzieciaczki tez się wstydzą i ryczą na obcych?
Moja Ula czasami zareaguje podkówką na mężczyzn ale nie na wszystkich i po chwili się do nich przekonuje i ich zaczepia.
A jak Robert zareagowała na Bruna? cieszył się ze spotkania z Wami? Musisz jeszcze wziąć poprawkę na to, że Bruno jest chory to też może inaczej reaagować.
A jak Robert zareagowała na Bruna? cieszył się ze spotkania z Wami? Musisz jeszcze wziąć poprawkę na to, że Bruno jest chory to też może inaczej reaagować.
k4rol4
Fanka BB :)
moja ryczy za kazdym razem jak jest w nowym miejscu i widzi kogos kogo widuje rzadko, no i w domu czasami na niektorych ludzi jak przyjda, reaguje placzem wiec to chyba normalne u maluchow
M
milionka
Gość
A u nas Szymek się przygląda i jak ktoś na ręce go nie bierze za szybko to jest ok, ale czasami zapłacze jak ktoś mówi do niego obcy ale to raz na kilkanaście razy
LeRemi
Albo my tu sciemy walimy, albo nasze dzieciaki ponadprzecietne Bylam z olivia w klubie malucha i troje chlopcow sierpniowych bylo. Az sie nadziwic nie moglam,bo olivia zwiedzila cale pomieszczenie, wszystkich zabawek dotknela, wszedzie probowala wlezc, a ci chlopcy lezeli na plecach w jednym miejscu, czasem ktorys sie na brzuch kulnal i tyle. Nawet nie siedzieli. Serio bylam zdziwiona,ja myslalam, ze moja olivia powolna.
LaRemi, myślę, że nikt tu nie ma powodu ściemniać;-), moja jutro 9 m - c kończy i tak myślę, że tak jak na 10 zacznie chodzić, ale nie gada za dużo. Zresztą my z Krakowa miałyśmy spotkanie i widziałyśmy co każde potrafi:-), ale przecież to nie wyścigi każde dziecko idzie swoim tempem.
Ostatnia edycja:
reklama
LeRemi
Asia tez dlatego napisalam z przymruzonym oczkiem. I siebie tez do tych "sciemniajacych" zaliczylam Bo moja olivia nie raczkuje jak na porzadnego niemowlaka przystalo spoko, ja to zartem napisalam a nie zeby ktos cos udowadnial