reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój i postępy naszych dzieci

reklama
Irisson super, niezła Ninka :tak:

Agnes Leoś też "tańczy" jak mu się śpiewa albo leci muzyka. Stoi w kojcu i tak śmiesznie podskakuje :-)

I w piątek wstał sam z kucek, niczego się nie przytrzymując :tak: Wcześniej trochę to trenował stojąc w kojcu.
Niestety za nowymi umiejętnościami idą też upadki, ostatnio wyrżnął podobnie jak Tymek Dzag, skończyło się na szczęście niegroźnie, choć wyglądało strasznie :-(

Mam wrażenie, że te nasze dziewczynki szybsze niż chłopcy. Już się przygotoują do dorosłości;-)
Maciej od kilku dni też zalcza raczkowanie, ale jak musi przyspieszać to suw czołgisty lepszy. A ulubiona pozycja to klęka na kolanach i tak wisi w przestrzeni. Starszy żartuje, ze Maciej modli się:-)

Wcale dziewczynki nie sa szybsze kurcze;) Moja to jakis len pospolity w porownaniu z remikiem, czasem to mam wrazenie ze jest nawet niekumata:p Cos tam dziala, ale straaaaasznie powoli:o

Tymek od paru dni kuca ze stania bez trzymanki, potrafi już ustać chwilę dłuższą jak się puści. Za dwie ręce chodzi jak szalony ;) za jedną też da radę ale się boi. W każdym razie jeszcze tak prędko w świat nie ruszy :)

O, gosha, mój Tymek za dwie ręce też już od jakiegoś czasu śmiga. W ogóle taki teraz ma etap - albo stać albo chodzić. Tragedia dla mojego biednego kręgosłupa :(.

U nas czworakowanie jest juz passe, Kacper najchetniej juz tylko w pozycji stojacej, trzymany za raczki tupta sobie. Poza tym ladnie klaszcze :-D i buja sie tak smiesznie jak slyszy muze :-D

Milionka Gratki dla Szymka szybko zaskoczy raczkowanie teraz :))
irisson nie dajesz się nagonce na chodziki widzę :))
Cornelka to już poważne przygotowanie do chodzenia już bliziutko macie gratki !!!
Domi hahahaha ;)) to na pewno jest jakaś głębiej przemyślana strategia i Was Miki zaskoczy ;-)
LeRemi bo Oliwka mądra babka wie że ma czas.
Gosha jak nie prędko zobaczysz będzie pierwszy ;-)
Dzag też mnie to stanie wkurza niemiłosiernie dlatego mówiłam ze na drugie półrocze powinni dzieci hibernować :tak:

Super gratki dla wszystkich dzieciaczków

U nas nic nowego, doskonalenie umiejętności aaa nie wytresowałam (niechcący) moje dziecko
Jak mówię jaka Ola duża to podnosi wysoko ręce w górę:-D

reklama
U nas z nowych umiejętności powtarzanie no mówiącej myszce miki:) literki ale ogólnie z mówieniem się ociąga, za to zapierdziela przy meblach.

karolina, to nie nagonka ale realne dowody na nie:tak:

Do góry