reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój i postępy naszych dzieci

reklama
Irisson super, niezła Ninka :tak:

Agnes Leoś też "tańczy" jak mu się śpiewa albo leci muzyka. Stoi w kojcu i tak śmiesznie podskakuje :-)

I w piątek wstał sam z kucek, niczego się nie przytrzymując :tak: Wcześniej trochę to trenował stojąc w kojcu.
Niestety za nowymi umiejętnościami idą też upadki, ostatnio wyrżnął podobnie jak Tymek Dzag, skończyło się na szczęście niegroźnie, choć wyglądało strasznie :-(

Mam wrażenie, że te nasze dziewczynki szybsze niż chłopcy. Już się przygotoują do dorosłości;-)
Maciej od kilku dni też zalcza raczkowanie, ale jak musi przyspieszać to suw czołgisty lepszy. A ulubiona pozycja to klęka na kolanach i tak wisi w przestrzeni. Starszy żartuje, ze Maciej modli się:-)

Wcale dziewczynki nie sa szybsze kurcze;) Moja to jakis len pospolity w porownaniu z remikiem, czasem to mam wrazenie ze jest nawet niekumata:p Cos tam dziala, ale straaaaasznie powoli:o

Tymek od paru dni kuca ze stania bez trzymanki, potrafi już ustać chwilę dłuższą jak się puści. Za dwie ręce chodzi jak szalony ;) za jedną też da radę ale się boi. W każdym razie jeszcze tak prędko w świat nie ruszy :)

O, gosha, mój Tymek za dwie ręce też już od jakiegoś czasu śmiga. W ogóle taki teraz ma etap - albo stać albo chodzić. Tragedia dla mojego biednego kręgosłupa :(.

U nas czworakowanie jest juz passe, Kacper najchetniej juz tylko w pozycji stojacej, trzymany za raczki tupta sobie. Poza tym ladnie klaszcze :-D i buja sie tak smiesznie jak slyszy muze :-D

Milionka Gratki dla Szymka szybko zaskoczy raczkowanie teraz :))
irisson nie dajesz się nagonce na chodziki widzę :))
Cornelka to już poważne przygotowanie do chodzenia już bliziutko macie gratki !!!
Domi hahahaha ;)) to na pewno jest jakaś głębiej przemyślana strategia i Was Miki zaskoczy ;-)
LeRemi bo Oliwka mądra babka wie że ma czas.
Gosha jak nie prędko zobaczysz będzie pierwszy ;-)
Dzag też mnie to stanie wkurza niemiłosiernie dlatego mówiłam ze na drugie półrocze powinni dzieci hibernować :tak:

Super gratki dla wszystkich dzieciaczków

U nas nic nowego, doskonalenie umiejętności aaa nie wytresowałam (niechcący) moje dziecko
Jak mówię jaka Ola duża to podnosi wysoko ręce w górę:-D

reklama
U nas z nowych umiejętności powtarzanie no mówiącej myszce miki:) literki ale ogólnie z mówieniem się ociąga, za to zapierdziela przy meblach.

karolina, to nie nagonka ale realne dowody na nie:tak:

Do góry