reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój i postępy naszych dzieci

Kacper jest bardzo gadatliwy, dziś o 6 przewrócił się na brzuch w łóżeczku (jego łóżeczko stoi obok naszego) i pokrzykiwał "mamamamamamamamama" a do tego walił rączką w materac :-D i już nie było spania ;-)

reklama
Mój właśnie do niedawna też był gaduła, a ostatnio jakiś taki małomówny się zrobił:eek: chociaż wrzaskun to on jest, co chce to musi być tu i teraz ,bo inaczej koncert na poł osiedla:-D M twierdzi,że go rozpieściłam...:zawstydzona/y:

Ja tez tak.mam :) Ale wychowanie to ja zostawiam na później, nie będę tresowac 7 miesięcznego malucha i mój M nie raz usłyszał odemnie to i owo jak mi zarzucil ze Lile rozpuscilam...

ja jedno i drugie wychowuje tak samo a Tymek "rozpuszczony" rączkowy a Majka w życiu nie lubiła na rękach siedzieć. Gratuluę wszystkim dzieciakom postępów!! :) u nas bez zmian w zasadzie :)

A ja nie lecę od razu, dziś to miałam kryzys to parę minut tak ryczała bo nie mogła mieć tego co chciała, a ja musiałam się zebrać w sobie, uspokoić bo mi nerwy piszczały. Za to mój M od razy bierze na ręce i mówi, że muszę być cierpliwa, ze nie mogę się irytować i dać sprowokować, ehhh jestem złą matką:no::-( M kazał mi wyjść z domu coś zrobić, kupić i odpocząć od naszego kopulanta. A i mamy nową umiejętność, tata wczoraj powiedział "idź przeproś mamę" bo mnie walnęła nogą, a ta przyraczkowala bo byliśmy wszyscy na łóżku i zaczęła mnie walić ręką po twarzy:crazy: W sumie to już siedzi, siada, raczkuje, staje no i aż strach się bać co będzie dalej.

reklama
Asia ciesz sie chwila u nas Lila przy meblach chodzi I przy scianie usilnie probuje. Mamy takiego baranka wiec ma sie za co zlapac. To jest straszne jak dziecko chodzi... Lozko be, kojec be, na rece nie chce. Fakt slodko wyglada jak tak drepcze I sie przemieszcza. Takze oddychaj lekko narazie bo najgorsze przed Toba. Ja to nawet z tej bezsilnosci zaczelam ogladac stare zdjecia...faza robaka jest Naj. Chlip :(

Do góry