klaudia16
Fanka BB :)
no kalkulator tak pokazuje . On dla mnie ogólnie jakoś dziwnie to liczyRobiłam ostatni 31.01, pokazuje mi że 117%, chyba że ja coś źle czytam![]()
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
![Smiling face :relaxed: ☺️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/263a.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no kalkulator tak pokazuje . On dla mnie ogólnie jakoś dziwnie to liczyRobiłam ostatni 31.01, pokazuje mi że 117%, chyba że ja coś źle czytam![]()
tak ja bioreCzy któraś z Was bierze euthyrox 50?
no nie wiem , wszystkie dziewczyny są za prywatnym ? Bo z tego co wiem to zawsze tworzą go dziewczyny dużo później . Wiele z nas nawet nie miała 1 wizyty także .. dużo dziewczyn jeszcze nie wie , a myślę że na wątku staraczkowym jest dużo które chciałby do nad dołączyć i później się nie odnajdą . Zresztą dokładanie później osób do prywatnego chyba nie jest aż tak proste bo trzeba za każdym razem pisać do admina , a twojerzenie kilku wątków też nie wiem czy jest okejA jeśli chodzi o prywatny wątek to ja jestem za, bo jak będzie nas więcej niż kilkanaście osób to ciężko będzie ogarnąc co i jak u kogoa kolejne osoby będą mogły założyć sobie swój prywatny wątek jak będą chciały, albo dołączyć do nas
![]()
no tu są różnie zalecenia, niektórzy lekarze mówią starać się minimum rok od porodu, mój synek ma już 18 miesięcy a gdzie tam do kolejnego, jeśli będzieJeju, ile rzeczy moze pójść nie tak przy ciąży, nawet nie zdawałam sobie sprawy.. Ja później niż Ty, bo wrzesień 2021, super ze u Ciebie z blizną wszystko dobrze, bo wydaje się odstęp od poprzedniego porodu niewielki![]()
Możesz mi powiedzieć w jakiej dawce bierzesz? Mam w domu 1,5 opakowania po poprzedniej ciąży. Wtedy brałam 1 tabletkę na czczo przy TSH 2,93. Teraz mam 3,35. Zastanawiam się czy zastosować taką samą dawkę. Jak na złość i gin i Endo na urlopie przez cały tydzień.tak ja biore
Ja bym poczekała min do końca lutego. Fajnie że jesteśmy w ciąży ale dziewczyny z końca miesiąca też będą potrzebować wsparcia, a jeszcze nawet nie wiedzą czy im się udało zajść.no nie wiem , wszystkie dziewczyny są za prywatnym ? Bo z tego co wiem to zawsze tworzą go dziewczyny dużo później . Wiele z nas nawet nie miała 1 wizyty także .. dużo dziewczyn jeszcze nie wie , a myślę że na wątku staraczkowym jest dużo które chciałby do nad dołączyć i później się nie odnajdą . Zresztą dokładanie później osób do prywatnego chyba nie jest aż tak proste bo trzeba za każdym razem pisać do admina , a twojerzenie kilku wątków też nie wiem czy jest okej
Nie ma nigdzie restrykcji dotyczących ilości wątków, poza tym zwykle jest więcej osób które czytają niż się udzielająno nie wiem , wszystkie dziewczyny są za prywatnym ? Bo z tego co wiem to zawsze tworzą go dziewczyny dużo później . Wiele z nas nawet nie miała 1 wizyty także .. dużo dziewczyn jeszcze nie wie , a myślę że na wątku staraczkowym jest dużo które chciałby do nad dołączyć i później się nie odnajdą . Zresztą dokładanie później osób do prywatnego chyba nie jest aż tak proste bo trzeba za każdym razem pisać do admina , a twojerzenie kilku wątków też nie wiem czy jest okej
ja jestem za prywatnym, później wysyłałyśmy sobie nawet fotki po porodzie no i jednak czasem porusza się intymne sprawy jak to przy ciążyno nie wiem , wszystkie dziewczyny są za prywatnym ? Bo z tego co wiem to zawsze tworzą go dziewczyny dużo później . Wiele z nas nawet nie miała 1 wizyty także .. dużo dziewczyn jeszcze nie wie , a myślę że na wątku staraczkowym jest dużo które chciałby do nad dołączyć i później się nie odnajdą . Zresztą dokładanie później osób do prywatnego chyba nie jest aż tak proste bo trzeba za każdym razem pisać do admina , a twojerzenie kilku wątków też nie wiem czy jest okej
Nie bierz na własną rękę!Możesz mi powiedzieć w jakiej dawce bierzesz? Mam w domu 1,5 opakowania po poprzedniej ciąży. Wtedy brałam 1 tabletkę na czczo przy TSH 2,93. Teraz mam 3,35. Zastanawiam się czy zastosować taką samą dawkę. Jak na złość i gin i Endo na urlopie przez cały tydzień.