reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
U nas jest juz będzie na serduszko bo to 6+1, a on bardziej mam wrażenie że idzie żeby być przy mnie jakby coś poszło nie tak. Ostatnio dwa razy byłam sama jak słyszałam źle wiadomości i musiałam wracać autem i się bal jak a nerwach prowadziłam.

Będzie dobrze ;) U mnie w klinice jest różnie... raz wchodzisz na czas a ostatnio na głupie badanie czekałam godzinę.
wiesz najgorzej pierwszy raz bo nie wiem co i jak , gdzie iść ,jak to wygląda , jaki będzie lekarz a później to już spoko 😅 i tak narazie bardziej myślę o tym czy z moją krewetka będzie wszystko okej i czy zobaczę już ♥️ . Do kiedy jest czas ? Ja w środę będę 6+4

wiesz najgorzej pierwszy raz bo nie wiem co i jak , gdzie iść ,jak to wygląda , jaki będzie lekarz a później to już spoko 😅 i tak narazie bardziej myślę o tym czy z moją krewetka będzie wszystko okej i czy zobaczę już ♥️ . Do kiedy jest czas ? Ja w środę będę 6+4
a kiedy ostatnio badałaś betę i jaki miałaś wynik?

Lekarz Ci powie, Ty już widzislsd krewetka więc myślę że już na spokojnie serduszko będzie, jeżeli nie to lekarz powie ile jeszcze można czekać.

Lekarz Ci powie, Ty już widzislsd krewetka więc myślę że już na spokojnie serduszko będzie, jeżeli nie to lekarz powie ile jeszcze można czekać.
Przyrost teoretycznie na tak wczesnym etapie wzrasta min 66%, prawda? Już sobie obliczyłam jaka powinnam mieć betę w piątek i wyszło 120 tys. Bo ponad tydzień temu miałam 3 tys. To nie ma opcji żeby ♥️ nie było? Czy nie powinnam obliczać już bety? Moja pierwsza ciąża i pełno myśli w głowie

Przyrost teoretycznie na tak wczesnym etapie wzrasta min 66%, prawda? Już sobie obliczyłam jaka powinnam mieć betę w piątek i wyszło 120 tys. Bo ponad tydzień temu miałam 3 tys. To nie ma opcji żeby ♥️ nie było? Czy nie powinnam obliczać już bety? Moja pierwsza ciąża i pełno myśli w głowie
Jeśli źle robię to proszę wyprowadźcie mnie z błędu 🫣

Mi kazała przyjść za 3 tygodnie i wtedy właśnie będzie 6+4 i zapytałam czy jest szansa na ❤️ to powiedziała, że tak
A w poprzedniej ciąży jak patrzyłam to 6+3 i też już było
Ja to o ogóle w tej poprzedniej ciąży byłam hardcorem bo w ogóle nie robiłam testów ciążowych (miałam traumę po tych biochemach bo tam robiłam i test pozytywny a za 2 dni okres) i dopiero tydzień po terminie zadzwoniłam do gin, i wysłała mnie na betę to już było chuba jakieś 1000 😂 i później pierwszy raz poszłam dopiero do niej na 6+3 - nie wiem jak to wytrzymałam 😅😅)

reklama
Do góry