martusia99.
Zaciekawiona BB
Orientujecie się przy jakiej becie powinno już być serduszko?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak powyżej 10 tys powinno być już widoczneOrientujecie się przy jakiej becie powinno już być serduszko?
Orientujecie się przy jakiej becie powinno już być serduszko?
Przy niskich przyrostach, przy Twojej bacie może nie być. Ja bym średnio liczyła 15-20 tys od rozpoczętego 7tc czyli 6+Tak powyżej 10 tys powinno być już widoczne
wiesz najgorzej pierwszy raz bo nie wiem co i jak , gdzie iść ,jak to wygląda , jaki będzie lekarz a później to już spokoU nas jest juz będzie na serduszko bo to 6+1, a on bardziej mam wrażenie że idzie żeby być przy mnie jakby coś poszło nie tak. Ostatnio dwa razy byłam sama jak słyszałam źle wiadomości i musiałam wracać autem i się bal jak a nerwach prowadziłam.
Będzie dobrzeU mnie w klinice jest różnie... raz wchodzisz na czas a ostatnio na głupie badanie czekałam godzinę.
a kiedy ostatnio badałaś betę i jaki miałaś wynik?wiesz najgorzej pierwszy raz bo nie wiem co i jak , gdzie iść ,jak to wygląda , jaki będzie lekarz a później to już spokoi tak narazie bardziej myślę o tym czy z moją krewetka będzie wszystko okej i czy zobaczę już
. Do kiedy jest czas ? Ja w środę będę 6+4
Lekarz Ci powie, Ty już widzislsd krewetka więc myślę że już na spokojnie serduszko będzie, jeżeli nie to lekarz powie ile jeszcze można czekać.wiesz najgorzej pierwszy raz bo nie wiem co i jak , gdzie iść ,jak to wygląda , jaki będzie lekarz a później to już spokoi tak narazie bardziej myślę o tym czy z moją krewetka będzie wszystko okej i czy zobaczę już
Przyrost teoretycznie na tak wczesnym etapie wzrasta min 66%, prawda? Już sobie obliczyłam jaka powinnam mieć betę w piątek i wyszło 120 tys. Bo ponad tydzień temu miałam 3 tys. To nie ma opcji żebyLekarz Ci powie, Ty już widzislsd krewetka więc myślę że już na spokojnie serduszko będzie, jeżeli nie to lekarz powie ile jeszcze można czekać.
Jeśli źle robię to proszę wyprowadźcie mnie z błęduPrzyrost teoretycznie na tak wczesnym etapie wzrasta min 66%, prawda? Już sobie obliczyłam jaka powinnam mieć betę w piątek i wyszło 120 tys. Bo ponad tydzień temu miałam 3 tys. To nie ma opcji żebynie było? Czy nie powinnam obliczać już bety? Moja pierwsza ciąża i pełno myśli w głowie
Mi kazała przyjść za 3 tygodnie i wtedy właśnie będzie 6+4 i zapytałam czy jest szansa nawiesz najgorzej pierwszy raz bo nie wiem co i jak , gdzie iść ,jak to wygląda , jaki będzie lekarz a później to już spokoi tak narazie bardziej myślę o tym czy z moją krewetka będzie wszystko okej i czy zobaczę już
Ja bym już nie sprawdzała bety jak lekarz nie zleca bo się wykończysz czekając na wynikiJeśli źle robię to proszę wyprowadźcie mnie z błędu![]()