Żołna
Fanka BB :)
Gdybym nie poroniła ostatnio przez za wysokie TSH to na pewno bym o tym nie myślała.Nie bierz na własną rękę!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gdybym nie poroniła ostatnio przez za wysokie TSH to na pewno bym o tym nie myślała.Nie bierz na własną rękę!
ja biorę 50 , raz dziennie rano . Jak poszłam do emdo miałam ponad 4 dała mi 25 raz dziennie i po 3 miesiacach miałam 1.8 teraz miałam badać znowu i iść z wynikiem , ale czekam do wizyty u gina i zapytam czy to jest dalej aktualne czy robić tamte badania czy nie i czy dalej przyjmować taka sama dawne . Na ten moment powiedziała że mam brać . Nie masz możliwości umówić się do jakiegoś innego Endo ? Chociaż na teleporade ,bo kurde tak na własną rękę brać to nie wiemMożesz mi powiedzieć w jakiej dawce bierzesz? Mam w domu 1,5 opakowania po poprzedniej ciąży. Wtedy brałam 1 tabletkę na czczo przy TSH 2,93. Teraz mam 3,35. Zastanawiam się czy zastosować taką samą dawkę. Jak na złość i gin i Endo na urlopie przez cały tydzień.
ale ja chcę założyć prywatny wątek tylko nie teraz , za tydzień-dwa kiedy my będziemy miały już potwierdzone cokolwiek a kolejne dziewczyny dojdą . Na ten moment jest to dla mnie bez sensu , myślę że i tak jeszcze nie mamy chyba takich intymnych spraw ...ja jestem za prywatnym, później wysyłałyśmy sobie nawet fotki po porodzie no i jednak czasem porusza się intymne sprawy jak to przy ciąży Ja do prywatnego mogę dołączyć dopiero po potwierdzeniu serduszka, a chcę iść dość późno (około 20 lutego) - teraz mam początek 5 tygodnia, choć wiem, że owulację mam bardzo wcześnie i może być ciut starszy kropek. Jeszcze mentalnie nie do końca pozwalam sobie czuć się w tej ciąży bo mnie zaskoczyła
Właśnie miałam pytać Was gdzie szukacie teleporady bo to co znajduje to jakaś chałaja biorę 50 , raz dziennie rano . Jak poszłam do emdo miałam ponad 4 dała mi 25 raz dziennie i po 3 miesiacach miałam 1.8 teraz miałam badać znowu i iść z wynikiem , ale czekam do wizyty u gina i zapytam czy to jest dalej aktualne czy robić tamte badania czy nie i czy dalej przyjmować taka sama dawne . Na ten moment powiedziała że mam brać . Nie masz możliwości umówić się do jakiegoś innego Endo ? Chociaż na teleporade ,bo kurde tak na własną rękę brać to nie wiem
Ach ja tego nie znam, u mnie poród na początku zapowiadał się spoko, ale po 3-4h doszłam do 7 cm rozwarcia i się okazało, że młody nie przejdzie (ważył prawie 4500) i miałam cesarkę na cito. Fakt, że znieczulenie mogło też spowolnić akcję (podanie go było najpiękniejszym momentem porodu )...ale teraz chyba też chciałabym znów cesarkę, obawiam się, że popękam podczas porodu ..choć generalnie czas po cesarce to jednak lekka masakra: ja kilka dni wymagałam pomocy męża nawet żeby pójść do kibelka albo się umyć, choć pewnie każdy inaczej dochodzi do siebie.Ja osobiście mam ogromną traumę po wcześniejszym porodzie i wywolywaniu go roznymi sposobami przez prawie 2 tygodnie, wiec chyba zdecyduje się od razu na cięcie
ja nigdy nie szukałam ale może znany lekarz ? Teraz jak weszłam i wybrałam wizytę online to nawet na już można się umówić . Jest 16 wiec np na 18Właśnie miałam pytać Was gdzie szukacie teleporady bo to co znajduje to jakaś chała
a to chyba nie ma znaczenia z jakiego miasta będzie ? Ważne żeby porozmawiać czy masz przyjmować leki czy nie , w jakiej dawce i tak dalejWłaśnie miałam pytać Was gdzie szukacie teleporady bo to co znajduje to jakaś chała
nie no chyba dobrze liczy, bo wiesz wzrost 100% z 3000 jednego dnia to liczy Ci już ponad 6000 następnego, a potem znowu podwajano kalkulator tak pokazuje . On dla mnie ogólnie jakoś dziwnie to liczy skoro było 3200 prawie a jest 10 tys ponad no to dalej wzrosło o więcej niż 100 % w ciągu tych 3 dni . Nie wiem , ważne że w normie i na kolejnym badaniu powinno już już widać więcej niż pęcherzyk
Ja bym jeszcze poczekała, bo to jednak dopiero sam początek i wiele dziewczyn jeszcze nie wie o ciąży.no nie wiem , wszystkie dziewczyny są za prywatnym ? Bo z tego co wiem to zawsze tworzą go dziewczyny dużo później . Wiele z nas nawet nie miała 1 wizyty także .. dużo dziewczyn jeszcze nie wie , a myślę że na wątku staraczkowym jest dużo które chciałby do nad dołączyć i później się nie odnajdą . Zresztą dokładanie później osób do prywatnego chyba nie jest aż tak proste bo trzeba za każdym razem pisać do admina , a twojerzenie kilku wątków też nie wiem czy jest okej