reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

Cześć dziewczyny ☺️ Mam nadzieję, że za szybko się nie witam, ale wygląda na to, że i ja zostanę październikową mamą 😁 Byłam już na wrześniówkach 2021, teraz czas na drugą rundę 🙈 29.01 stycznia beta 742 a dwa dni później już 3196, przyrost prawie 400%, czy któraś z was miała taki duży przyrost? Strasznie sobie wkręciłam, że to bliźniaki i jestem lekko przerażona.. na usg widoczny był 1 pęcherzyk

reklama
Cześć dziewczyny ☺️ Mam nadzieję, że za szybko się nie witam, ale wygląda na to, że i ja zostanę październikową mamą 😁 Byłam już na wrześniówkach 2021, teraz czas na drugą rundę 🙈 29.01 stycznia beta 742 a dwa dni później już 3196, przyrost prawie 400%, czy któraś z was miała taki duży przyrost? Strasznie sobie wkręciłam, że to bliźniaki i jestem lekko przerażona.. na usg widoczny był 1 pęcherzyk
Witamy ☺️
Ja niestety nie mam doświadczenia jeśli chodzi o betę więc nie wiele mogę w tej kwestii powiedzieć 🫣
Na kiedy masz termin z om? Masz już zaplanowaną wizytę u lekarza?

hej na kiedy masz termin ? Żeby się wpisać na pierwszą stronę . No przyrost faktycznie mega wysoki , na ten moment i tak chyba nie da się jednoznacznie stwierdzić czy będą bliźniaki czy nie . A co mówi lekarz ? ☺️

Witamy ☺️
Ja niestety nie mam doświadczenia jeśli chodzi o betę więc nie wiele mogę w tej kwestii powiedzieć 🫣
Na kiedy masz termin z om? Masz już zaplanowaną wizytę u lekarza?
Z ostatniej miesiączki 7 październik, mam długie cykle, ale wydaje mi się, że ciąża jest starsza,bo jakaś duża ta beta jak na ten dzień cyklu 🤔 Mam wizytę 21 lutego, czekam na dzisiejszy przyrost bety i sprobuję dostać się wcześniej o ile beta będzie na tyle wysoka zeby coś zobaczyć 🙈

hej na kiedy masz termin ? Żeby się wpisać na pierwszą stronę . No przyrost faktycznie mega wysoki , na ten moment i tak chyba nie da się jednoznacznie stwierdzić czy będą bliźniaki czy nie . A co mówi lekarz ? ☺️
Wstępnie 7 październik ☺️ Lekarz nic nie mówił, bo na wizycie byłam dzień po pierwszej becie i widoczny był jeden pęcherzyk 😅

Co do grupy prywatnej uważam, że to dużo dużo za wcześnie, jest nas bardzo malutko, dziewczyny jeszcze stopniowo zaczną dołączać, sama zastanawiałam się czy już się ujawnić czy dopiero po ❤️

reklama
Może drugi się schował 🫣
Ja bym chciała bliźniaki 🫣 ale będę się cieszyć jak chociaż jedno dziecko z tego będzie ☺️
Mam już 3 letniego synka, więc wolałabym zeby okazało się jednak, że to pojedyncza, ale życie zdecyduje 🫣 Natomiast Tobie życzę podwójnego szczęścia 🥰 To Twoja pierwsza ciąża?

Do góry