reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

haha wiem jak to jest , chociaż ja jeszcze nie sprawdzałam . Z doświadczenia wiem że najwcześniej były po 12 także muszę jeszcze wytrzymać
Mi się wydaje że w weekend zawsze miałam przed południem, ale na tygodniu to inna bajka.
Poczekam już do 11 i zadzwonię do gina.

reklama
Takie dość intymne pytanie mama do was 🫣 czy macie wrażenie że tam jest ,, ciasno ,, ? Nie wiem czy sobie wkręcam bo mam jakiś strach i dlatego czy co .. no i jak u was że śluzem macie więcej niż zazwyczaj ?

Ja teraz to już sama nie wiem czego się boje czy cp czy tego że beta zaczęła spadać i nic z tego nie będzie 🤦człowiek się nakręca a o tak przecież nic nie może więcej zrobić 😔
Z dwojga złego wolałam spadającą betę jak byłam w cb. Aż się rozpłakałam z ulgi że to nie cp. Ale nie myśl o tym, jutro będziesz u lekarza i będzie wszystko git

Takie dość intymne pytanie mama do was 🫣 czy macie wrażenie że tam jest ,, ciasno ,, ? Nie wiem czy sobie wkręcam bo mam jakiś strach i dlatego czy co .. no i jak u was że śluzem macie więcej niż zazwyczaj ?
Tak i wydaje mi się, że jest to normalne, bo jednak pod wpływem hormonów te narządy są bardziej ukrwione co powoduje, że szyjka macicy jest bardziej nabrzmiała. Ja akurat co do śluzu się nie wypowiem, bo nie mam pojęcia, biorę cycloget który mi sporo wypływa i nie wiem czy to śluz czy to lek 😅

Ja mam wrażenie że mi się woda wszędzie zatrzymała, cycki wywaliło i podbrzusze też takie opuchnięte a porcje jedzeniowe to jak dla małego dziecka🤣 nie staje na wagę bo dowaliłam kilka kg ostatnio więc nic mi to nie powie 🙄
A to ja wręcz przeciwnie, mam taki apetyt, że z chęcią bym jadła co chwile i wiecznie jestem głodna 😂

U mnie waga delikatnie spada, a brzuch z 2 cm większy 😄
Co do Twojego pytania @klaudia16 to tak, też mam wrażenie, że jest ciasno- zauważyłam to podczas aplikacji dopochwowo Luteiny. I ciągłe wrażenie jakbym się posikała 🤡
no właśnie ja już nie aplikuje tabletek , ale ostatnio jak aplikowalam to cały czas miałam tak i było ciężko ją włożyć . Śluzu też dużo na majtkach ,ale jest taki przezroczysty . Powiedziałabym że ładniejszy nawet niż zawsze ,nawet w czasie owulacji nie miałam takiego ładnego 🫣 dobra czyli wygląda na to że te wszystkie rzeczy którymi się stresuje to mamy wszystkie . Także może nie jest źle i beta będzie dobra 🤞🤞

Z dwojga złego wolałam spadającą betę jak byłam w cb. Aż się rozpłakałam z ulgi że to nie cp. Ale nie myśl o tym, jutro będziesz u lekarza i będzie wszystko git
no wiadomo ze ,,lepsza,, spadająca beta niż cp. Jednak wiadomo chciałabym żeby było wszystko okej 🤞 no już nie mogę się doczekać , chociaż dzisiejsza beta powie czy mogę spodziewać się pęcherzyka

reklama
A to ja wręcz przeciwnie, mam taki apetyt, że z chęcią bym jadła co chwile i wiecznie jestem głodna 😂
A to u mnie na zmianę, kilka dni tak potem tak, jak już jadłam i było fajnie to przez to że czytałam jakieś zmartwienia na forum to mi przeszło przez myśl że może to źle że nie mam już mdłości i jebs dorwały mnie mocniejsze 🤣 ale jak mogę to jem 🤪

Do góry