dużo nie wie ale niektóre tematy wg mnie nadają się bardziej na prywatny wątek a jak dołączą to mogą nadrobićno ja bym jeszcze poczekała . Po 1 to za wcześnie mi się wydaje a po 2 mało nas jest , dużo dziewczyn jeszcze nie wie że będzie mamą w październiku także dajmy im czas na wyszukanie 2 kresek
reklama
Karolina_123
Fanka BB :)
TaakA powiedzcie mi, czy czujecie się trochę „nieogarnięte”? Idę po coś do kuchni i zapominam po co, mąż coś do mnie mówi i patrzę się na niego jak cielę, kompletnie nie wiedząc o czym on do mnie mówi. A na dodatek dzisiaj odwaliłam taki numer w Lidlu podczas krojenia chleba:
Zobacz załącznik 1686166
Jestem ciekawa co będzie dalej
Nie powiem ile razy wczoraj chodziłam po schodach góra-dół-góra, bo ciągle czegoś zapominałam
klaudia16
no ale to wiesz , ciężko też później nadrobić tyle stron . Myślę że dopiero pod koniec lutego można myśleć o prywatną wątku . Tak mi się wydajedużo nie wie ale niektóre tematy wg mnie nadają się bardziej na prywatny wątek a jak dołączą to mogą nadrobić
No to zależy czy wszystko chcecie przenieść na prywatny czy tylko faktycznie prywatne rzeczy dlatego pytamno ale to wiesz , ciężko też później nadrobić tyle stron . Myślę że dopiero pod koniec lutego można myśleć o prywatną wątku . Tak mi się wydaje
Izz96
To i tak po tylu dniach super przyrostnaszczescie nie po 48 bo pewnie bym się zmartwiła że aż tak dużo byłam 29.01 także dzisiaj 5 dzień
Ja czekam na swój, odświeżam już chyba setny raz
Karolina_123
Ja co prawda nie przy takich dużych wartościach, ale miałam przyrost 450%, choć wynik na ten dzień był w normie, więc raczej się nie spodziewam bliźniaków. Na kiedy masz termin?Cześć dziewczyny Mam nadzieję, że za szybko się nie witam, ale wygląda na to, że i ja zostanę październikową mamą Byłam już na wrześniówkach 2021, teraz czas na drugą rundę 29.01 stycznia beta 742 a dwa dni później już 3196, przyrost prawie 400%, czy któraś z was miała taki duży przyrost? Strasznie sobie wkręciłam, że to bliźniaki i jestem lekko przerażona.. na usg widoczny był 1 pęcherzyk
Bardzo możliwe, ze to bliźniaki, a drugi się gdzieś schował
Żołna
Nie powiem który raz ja odświeżamTo i tak po tylu dniach super przyrost
Ja czekam na swój, odświeżam już chyba setny raz
Zaraz gości mam więc kończę z odświeżaniem wrócę tak szybko jak się da
Karolina_123
No to jest to wczesna ciąża, więc bardzo możliwe, że jeszcze się nie ujawnił.Wstępnie 7 październik Lekarz nic nie mówił, bo na wizycie byłam dzień po pierwszej becie i widoczny był jeden pęcherzyk
Izz96
A pozniejszy Twoj przyrost zwolnił czy tez był tali duzy? Słyszałam, że bliźniaki są i z przyrostów 100% i nawet mniej także wszystko jest możliwe Na 7 pazdziernik według apki.Ja co prawda nie przy takich dużych wartościach, ale miałam przyrost 450%, choć wynik na ten dzień był w normie, więc raczej się nie spodziewam bliźniaków. Na kiedy masz termin?
Bardzo możliwe, ze to bliźniaki, a drugi się gdzieś schował
reklama
Izz96
Szybciej Ci czas zleci, daj nam znać jak już będziesz miała wynikNie powiem który raz ja odświeżam
Zaraz gości mam więc kończę z odświeżaniem wrócę tak szybko jak się da