reklama
klaudia16
Fanka BB :)
no ja bym jeszcze poczekała . Po 1 to za wcześnie mi się wydaje a po 2 mało nas jest , dużo dziewczyn jeszcze nie wie że będzie mamą w październiku także dajmy im czas na wyszukanie 2 kresekRobimy prywatny wątek czy jeszcze czekamy?
Dorka66
No to Ci zazdroszczę bo ja mam wrażenie, że od tych wszystkich zastrzyków mój brzuch jest 10x większyNie, a wręcz przeciwnie, mam wrażenie, że chudnę
Karolina_123
No ja mdłości jeszcze nie mam, więc korzystam z jedzenia póki mogęA to u mnie na zmianę, kilka dni tak potem tak, jak już jadłam i było fajnie to przez to że czytałam jakieś zmartwienia na forum to mi przeszło przez myśl że może to źle że nie mam już mdłości i jebs dorwały mnie mocniejsze ale jak mogę to jem
Karolina_123
No kurcze ja właśnie bardzo dobrze przeszłam stymulację, zero jakichkolwiek dolegliwości i teraz też jak na razie nie mam żadnych.No to Ci zazdroszczę bo ja mam wrażenie, że od tych wszystkich zastrzyków mój brzuch jest 10x większy
Trochę się martwiłam, bo tak dziwnie nie mieć żadnych objawów i na dodatek chudnąć pomimo nadwyżki kalorycznej, ale jak rozmawiałam z mamą to u nas to rodzinne, że objawy przychodzą później, więc trochę się uspokoiłam.
Agunia1401
Moderator
Też się cieszę że masz podobnie to też podtrzymuje, ja calu czas głowie mówię na przekór że jest dobrze ale robi swoje. Trzymam kciuki za wizytę jutro ja mam 10 lutego i 18 juz u mojej prowadzącej.dobrze że nie jestem sama , czyli może tak ma być a ja niepotrzebnie się denerwuje ja kolejna wizytę mam na 12 i też liczę zobaczyć już coś więcej ale narazie oby na jutrzejszej było wszystko ok
morticia_adams
A powiedzcie mi, czy czujecie się trochę „nieogarnięte”? Idę po coś do kuchni i zapominam po co, mąż coś do mnie mówi i patrzę się na niego jak cielę, kompletnie nie wiedząc o czym on do mnie mówi. A na dodatek dzisiaj odwaliłam taki numer w Lidlu podczas krojenia chleba:
Jestem ciekawa co będzie dalej
Jestem ciekawa co będzie dalej
klaudia16
ja też swojej mówię żeby się uspokoiła a ona i tak robi swoją burze no to jeszcze trochę musisz wytrzymać a jaka wartość miałaś ostatnia ?Też się cieszę że masz podobnie to też podtrzymuje, ja calu czas głowie mówię na przekór że jest dobrze ale robi swoje. Trzymam kciuki za wizytę jutro ja mam 10 lutego i 18 juz u mojej prowadzącej.
Agunia1401
Moderator
S
Straszne masz te koleżanki że Cię straszą! Kiedy masz umówiona wizytę spokojnie, naciąga się.Zostałam nastraszona złapały mnie w pracy takie bóle że aż mnie w pół zginały akurat przy dziewczynach co nawet nie wiedzą że się staramy. I zaczęły mi gadać że w ich rodzinach tak się cp objawiały. Tylko ja byłam w okolicach zagnieżdżenia wtedy. Ale ziarno strachu zostało zasiane.
Dziewczyny dzwonić do gina i umawiać wizytę czy poczekać na wyniki bety i TSH?
reklama
Żołna
Próbuje się dodzwonić do gina właśnie. Zobaczymy kiedy mnie "wsadzi" w grafik. Ale mam dobre kontakty z położną, nigdy długo nie czekałam.S
Straszne masz te koleżanki że Cię straszą! Kiedy masz umówiona wizytę spokojnie, naciąga się.